Volkan 3 Haziran, 2014 gönderildi 3 Haziran, 2014 gönderildi Senle alakası olmayan her boka atladığın sürece sana amk diyeceğim. İsteyende istediği cezayı versin umrumda değil.
Reyiz 3 Haziran, 2014 gönderildi 3 Haziran, 2014 gönderildi Söyledim ülkem için yalan söyledim. Banlayın lan beni!1!1bir
Volkan 3 Haziran, 2014 gönderildi 3 Haziran, 2014 gönderildi Sağolasın. Katılalım da kim giderse gitsin.
Melih 3 Haziran, 2014 gönderildi 3 Haziran, 2014 gönderildi funda yada nez diyorum ikiside videoda yok ama yinede güzel olmuş aynuru şişirmesinler artık
Volkan 13 Haziran, 2014 gönderildi 13 Haziran, 2014 gönderildi [align=center]Recep padişahımız müzik konusunda da iyi olduğunu göstermek için bizi bu şarkıyla temsil etcek diyorlar. Doğru mudur? [/align]
Uğur 22 Haziran, 2014 gönderildi Yazar 22 Haziran, 2014 gönderildi Ruyamda Turkiye 2015'e Sifir adinda bi rock grubuyla katiliyodu, yarifinalde 0 cekerek eleniyoduk. Allahim o ne ruyaydi kan ter icinde uyandim. iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.
Guest schlagerman 22 Haziran, 2014 gönderildi 22 Haziran, 2014 gönderildi Ruyamda Turkiye 2015'e Sifir adinda bi rock grubuyla katiliyodu, yarifinalde 0 cekerek eleniyoduk. Allahim o ne ruyaydi kan ter icinde uyandim. iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi. işte bunlar hep üstümüz açık uyuduğumuz için oluyor
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap