İçeriğe atla

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ben de benzetemedim. Kaldı ki zamanında only teardrops bile çalıntı denmişti. İsveç gibi bir ülkeyi bu saatten sonra diskalifiye edeceklerine ihtimal vermem.

Danimarka cok barizdi ya.

[video=youtube]

gönderildi

Evet barizdi ve bu şarkı kazandı. Dolayısıyla provalardan sonra tutup ta isveçi diskalifiye falan etmezler.

gönderildi

Evet barizdi ve bu şarkı kazandı. Dolayısıyla provalardan sonra tutup ta isveçi diskalifiye falan etmezler.

E herhalde. Ben de onu demeye calismistim zaten. :D

gönderildi

Mansin Eurovisionun sıkı bir fanı olduğunu bilen bi basin mensubu sormus en sevdiginiz sarki ne diye 2009 Ermenistan'ı söylemeye başlamış. O dakika itibari ile mans hakkında ciddi düşünmeyi bıraktım

gönderildi

Mans siki bir Eurovision fani miymis?

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Oyleymis onu da yeni öğrendim kesin gay dedim full aktif full hd hemen indir simdi indir full indir izle cabuk izle kimse görmeden izle

gönderildi

Ben de benzetemedim. Kaldı ki zamanında only teardrops bile çalıntı denmişti. İsveç gibi bir ülkeyi bu saatten sonra diskalifiye edeceklerine ihtimal vermem.

Danimarka cok barizdi ya.

[video=youtube]

Bu komediydi ya. @Melih bu şarkıyı gördükten sonra bunu gönderdi sonra escde danimarkayı sevenler buna puan vermeyince azarlamıştı milleti :D :h

gönderildi

Bunun MF'de yarisacagi belli oldugunda azan fanlara karsilik homofobik aciklamalarinin oldugu, LGBTI karsiti biri oldugu soylenmisti yamulmuyorsam.

gönderildi

MF'ye katılacağı zaman çıkmamıştı o haber. 1-1,5 sene önce biri anlattıydı bana da İsveç'te TV programına çıkmış, böyle böyle demiş diye. Ha ESC fanlarıyla arası düzelsin diye "Bi erkekle de çıkarım yaa, nolcak ki." tadında açıklamalar yapmış 1-2 hafta önce. SMS, sen nelere kadirsin.

gönderildi

2007 MF'de Cara Mia performansi oncesi postcardda bunun totosunu bi adam avucluyodu bu da ona sariliyodu diye hatirliyorum ben. :D

gönderildi

İlk dinlediğimde kötüledim ama neden bilmiyorum hala favorilerimden biri. Umarım ilk 5 gelicek.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...