İçeriğe atla

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Şey ama Björkman bu sorunun üstüne açıkladı zaten SMS ve telefon oylarıyla ilk dörde girenler app'le girenlerle aynı kişilerdi diye. 

gönderildi

Bir şey sorcam o uygulamayla biz oy kullansak olur mu acaba? :D

gönderildi

Şey ama Björkman bu sorunun üstüne açıkladı zaten SMS ve telefon oylarıyla ilk dörde girenler app'le girenlerle aynı kişilerdi diye. 

Okuduğum bi blogda inandırıcı olmadığını söylemişler o sözün. Bilemiyorum, MF bittikten sonra açıklanır zaten rakamlar.

gönderildi

Cuma günleri mi yayınlanıyor snippetler? Miss Li şarkısı varmış bu yf'de, merak ettim.

gönderildi

[align=center]Bu şarkı ETSC'de yarışsın :kalp:

[video=youtube]

[/align]
gönderildi

2014 aiiiiiaiaiiiiaaaauuunduuuu :h 

2013youuzjşjipuzuxoıuxoıuxoxıux :h 

2012 yuforrriiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaa :h

gönderildi

Cuma günleri mi yayınlanıyor snippetler? Miss Li şarkısı varmış bu yf'de, merak ettim.

Hayır perşembe gün içinde 30 saniyelik videolar yayınlanıyo, cumartesi 15.30'da da iki buçuk dakikalık stüdyo versiyonları yayınlanıyo. 

Miss Li'nin yazdığı şarkı bu, Mariette - Don't Stop Believing, http://www.svt.se/melodifestivalen/mariette-avslutar-med-ett-enormt-slap-i-melodifestivalen-2015

gönderildi

Emerie Irewald ve Mariette'nin şarkılarını beğendim. Marie Bergman ve Sanna Solomonsen ikilisi de fena değil. Diğer şarkılar çok kötü. Beğenmediklerimde ilk 4'e girer artık.

gönderildi

Bir şey sorcam o uygulamayla biz oy kullansak olur mu acaba? :D

Hala cevap gelmedi?

gönderildi

İsveç dışından gelen oyları kabul etmeyecek şekilde ayarlanmıştır o.

gönderildi

Isvec DNS'i girmeyi denesek olmaz mi acaba? :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Bu yarı final de favorim Samir&Viktor [emoji1] Viktör'ü önceden tanırdım zaten :h

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...