Züreyfa 29 Ocak, 2015 gönderildi 29 Ocak, 2015 gönderildi Tırlarla taşınıyor sahne malzemeleri. 3-4 sene önce MGP sahnesi ve ses sisteminin bir kısmı çalınmıştı hatta şehirden şehire taşıma sırasında. Sonra çalınan parçalar İsveç'te bulunup yetiştirilmişti yayın gününe.
Uğur 29 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 29 Ocak, 2015 gönderildi Oha vay be Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 30 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 30 Ocak, 2015 gönderildi Buyume olmayacaksa sahne cok kucuk gibi.
Illusion 5 Şubat, 2015 gönderildi 5 Şubat, 2015 gönderildi Yarı final snippet'ları yayınlandı, eğer bu seneki şarkıların göstergesi bunlarsa 2013'ten daha kötü bi MF bizi bekliyo
Züreyfa 5 Şubat, 2015 gönderildi 5 Şubat, 2015 gönderildi Molly Pettersson Hammar ve Daniel Glidenlöw'ü çok beğendim. Geri kalan şarkılarda iş yok. Eric'i daha iddialı bekliyodum ben.
Illusion 5 Şubat, 2015 gönderildi 5 Şubat, 2015 gönderildi Eric'i daha iddialı bekliyodum ben. Bu şarkıyla bile finale çok rahat bi şekilde çıkacak olması içimi acıtıyo
Züreyfa 5 Şubat, 2015 gönderildi 5 Şubat, 2015 gönderildi 1. olarak çıkacak hem de. İkinci şansa giden bir şarkının da final hakkını yiyecek.
Illusion 6 Şubat, 2015 gönderildi 6 Şubat, 2015 gönderildi Eric Saade'nin bütün performansı sızmış, beklediğimden daha kötü ve bu şarkıya tapacak insanlar var [video=youtube]
Volkan 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi [align=center]Deltävling 1: Göteborg Jessica Andersson - Can’t Hurt Me Now Behrang Miri feat. Victor Crone - Det rår vi inte för Dolly Style - Hello Hi Molly Pettersson Hammar - I’ll Be Fine Elize Ryd & Rickard Söderberg - One By One Daniel Gildenlöw - Pappa Eric Saade - Sting http://www.svtplay.se/video/2649154/melodifestivalen-2015-deltavling-1[/align]
Uğur 7 Şubat, 2015 gönderildi Yazar 7 Şubat, 2015 gönderildi Izleyen var mi aranizda? Burda durumlar nasil?
Rapture 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Eric Saade'yi beğenmedim. İsveç buna çok özenmiş belli ki. Kamera açıları felan değişikti Natural ile eşdeğer bir şarkı bence. Umarım bunu seçmezler.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap