Züreyfa 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Bi de kablosu görünüyor ya bi yere bağlı değil o daha da gıcık gidip koparasim geliyor kabloyu. Ama sarki guzel orasi ayri Bunu yazmaya girmiştim konuya.
Reyiz 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Bunlar kesin cikar finalde ilk 10 bekliyorum
oNr 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi reji tarafından katledilmekte olan şarkı o nasıl bir kamera açısıdır air violinisti göstereciğine mal piyonist çocuğu gösteriyo sürekli
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi reji tarafından katledilmekte olan şarkı o nasıl bir kamera açısıdır air violinisti göstereciğine mal piyonist çocuğu gösteriye sürekli Bunun da icine etti reji, tebrikler... Sent from my iPhone using Tapatalk
Züreyfa 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Beyaz Show'da sergilese bu performansı daha iyi kamera açılarıyla, daha iyi görünürdü.
Mösyö 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Kulaklığı çekeydi iyiydi, emeğe saygı yok bu platformda hiç, kulaklığa yazıh..
Chatigo 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Provalari kötüydü sanki ama bu gecenin en iyilerinden biri slovenyaydi hak ettiler finali. Şarkıyı da çok seviyorum. Bu arada postcard videosunda bile kulaklık vardı yuh artık dedim
Züreyfa 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Bugün sesinde bir ayarsızlık vardı Evet, şu sesyle oynadığı yerlerde sıkıntıları vardı.
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi Slovenya'nin performansini 3 kameradan yayinladilar saka gibi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap