İçeriğe atla

Rusya 2015 : Polina Gagarina - A Million Voices

PUANINIZ?  

9 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Conchita'dan ziyade, Ukrayna'ya yaptıklarından sonra böyle bi şarkı yapmaları saçma. Amaçları da bu saçmalığı yaratmaktı, o ayrı.

gönderildi

ukraynadan puan almayı bili,iolar ama ben olsam iade ederdim :h 

gönderildi

Bu kızda çözemediğim şey gerçekten sempatik mi yoksa sempatik olmaya mı çalışıyor. :)

gönderildi

şarkı güzel benimde favorilerimden ama kız yapmacık polyanna 

gönderildi

Kadın çok itici bunu bir kabul edelim en başta. Onun dışında şarkının nakarati o kadar başarılı ki dinlemediğim halde aklımda dönüp duruyor. Korkuyorum birinci olacaklar diye.

gönderildi

Bu sarki kazanirsa (baya yuksek ihtimali var) eurovisiona küserim. Sarki kotu degil ama running scareddan sonraki en sönük 1. Olur

O rezaletten guzel bu sarki ve performans.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Bunun kamera kurgusu çok başarılıydı, çok yerinde bir showdu bende kazanma ihtimali veriyorum, o ışığı gördüm her ne kadar şarkı beş para etmese de.

gönderildi

Believe'den bu yana en kötü birinci olur benim için.

gönderildi

Believe'den bu yana en kötü birinci olur benim için.

Running Scared'i begeniyo musun Semih yapma allah askina. :D

gönderildi

Bunun bi adım önünde benim için. İkisi de fabrikasyon, duygusuz şarkılar ve benim için bi şey ifade etmiyolar o ayrı.

gönderildi

Bu sarkiya cok guzel Turkce cover yapilir. Seviyorum ben bu sarkiyi. Kazanirsa uzulmem sanirim. Belcika, Estonya ya da Italya durumunda havalara ucarim tabii orasi ayrix

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...