Melih 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi belaursla romanya uzun bi aradan sonra el ele elenecek caps alın
Tolga 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi Belarus şarkı olarak bence hakediyor da provaları sönük geçti beklediğimin altında kaldı açıkçası. Bu yüzden tahmin listeme eklemedim ama finale kalırlarsa şaşırmam.
Uğur 19 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 19 Mayıs, 2015 gönderildi Bol bol alinti yapicam bu mesajlari gece yarisindan sonra.
Tolga 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi Bol bol alinti yapicam bu mesajlari gece yarisindan sonra. Yalnız benim tahmin listem belli ona göre alıntı yaparsan sevinirim
Uğur 19 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 19 Mayıs, 2015 gönderildi Bol bol alinti yapicam bu mesajlari gece yarisindan sonra. Yalnız benim tahmin listem belli ona göre alıntı yaparsan sevinirim Tahmin listelerinizi siz alintilarsiniz yarifinalden sonra, kacta kac tutturabilmisiz bakicaz beraber.
Tolga 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi Bol bol alinti yapicam bu mesajlari gece yarisindan sonra. Yalnız benim tahmin listem belli ona göre alıntı yaparsan sevinirim Tahmin listelerinizi siz alintilarsiniz yarifinalden sonra, kacta kac tutturabilmisiz bakicaz beraber. Hedef en kötü 10 da 8
Uğur 19 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 19 Mayıs, 2015 gönderildi Cok seviyorum bu sarkiyi ben. Son ana kadar tereddut icindeydim. Ucunda BK'ya 10 yarismalik veda etmek var tabii. Performansi izleyince garanti dedim. Sent from my iPhone using Tapatalk
Oziskozan 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi Cok seviyorum bu sarkiyi ben. Son ana kadar tereddut icindeydim. Ucunda BK'ya 10 yarismalik veda etmek var tabii. Performansi izleyince garanti dedim. Sent from my iPhone using Tapatalk valizleri görünce heh işte şimdi oldu dedim hahaha
Chatigo 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi Performansi izlerken bi an ortamdan kopup birazdan yemek koyayim da ısınsın esc bitene kadar diye düşündürdü beni o kadar etkisizdi yani performans.
Reyiz 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi Gecenin en sönük performansıydı adı çıkardı finale
Melih 19 Mayıs, 2015 gönderildi 19 Mayıs, 2015 gönderildi keltoş allem etti kallem etti hollandanın yerine finale çıktı
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap