İçeriğe atla

Hollanda 2015 : Trijntje Oosterhuis - Walk Along

PUANINIZ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Oooh şu hamile görünümlü kadın çıkamadı ya içimin yağları eridi. Eurovision'u oylayanlar sitemize gelse de şu zevksiz oylamalardan kurtulsak.

gönderildi

Çıkamayacağı barizdi bence. Şarkı tek başına finali görebilecek bir şarkı değildi. Görsellik adına bir şey olmayınca, seyirciyi de coşturamayınca, beklenen sonuç geldi. Bu şarkıyı Macaristan'dan daha çok beğeniyordum ama Macaristan'ın performansı on yüz bin milyon kat daha etkileyiciydi. 

gönderildi

Melih nerede ne söylemek istediğim senin meselen değil. Sen seviyor olabilirsin ben de yorumumu yapıyorum.

gönderildi

Finali hak eden bir şarkıydı. Macaristandan Romanyadan çok daha iyiydi hatta sırbistandan bile daha iyiydi. gel gör ki kadın yenilgiyi aylar öncesinden yaptığı açıklamalarla kabul ettiğini belli etti. sahnede çok gergindi endişeliydi bu da ona oy kaybettirdi.

gönderildi

Kimseyi assalayamazsin sen kimsinki ne kadar muzik bilgin varki konusuosun

gönderildi

Sırbistan yerine Hollanda finalde olmalıydı

gönderildi

Üç dakikalık şarkının her durak yerinde hunharca nefes alması çok kötü rahatsız etti beni, kötü bir şarkı değildi kesinlikle ama performans kötüydü

gönderildi

Kıl payı finali kaçırdığını düşünüyorum ben de yazık oldu.

gönderildi

Hala juride finalde olduğunu düşünüyorum morancığımla aynı kader 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...