Mustafa 9 Mayıs, 2015 gönderildi 9 Mayıs, 2015 gönderildi Trjntje Oosterhuis: "Şarkıları dinledim ve favorim Avustralya."
Rapture 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Sahnesi çok güzel. Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Mustafa 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Az once Hollanda ilk provasini bitirdi.. Trintje'nin derin dekolteli elbisesinden dolayi press centre'da herkes kahkaha atarak guldu. Bu arada sarkinin sonuna dogru sahnedeki isiklar kapandi ve Trintje'nin parmaklarinda bulunan fosforlu LOVE yazisi dikkat cekiyor..
Melih 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Bizim Mal Fanlar Anlamamkta Direniyor . Eurovision Ne Kostüm Yarışması Nede Sahne Yarışması Sesi Ve Şarkısı Olağanüstü
Züreyfa 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Nesini beğendiniz bu kadar be? Gram kıpırdamadan dikilip söylüyo şarkıyı.
Melih 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Nesini beğendiniz bu kadar be? Gram kıpırdamadan dikilip söylüyo şarkıyı. Slov şarkıda amudamı kalkması gerek ?
Züreyfa 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Nesini beğendiniz bu kadar be? Gram kıpırdamadan dikilip söylüyo şarkıyı. Slov şarkıda amudamı kalkması gerek ? Orijinal bir şey yapabilirdi, yapmamış. Slov şarkılarda fazla bir şey yapılmaması benim de tercihimdir. Anlamadığım neyine bu kadar şaşırılıp beğenildiği. O vokallarin arkadan yana yürümesiyle, hareketleriyle falan klasik bir ESC performansı gibi duruyor çünkü. Elbise fenaymış bu arada.
Melih 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi İşte Benim Stilim Yarışması Ya Ondan Kıyafet Konuşuluyor
Melih 11 Mayıs, 2015 gönderildi 11 Mayıs, 2015 gönderildi Performansın Tamamı http://songfestival.avrotros.nl/in-the-greenroom/videos/detail/mid/POMS_AT_856811/
Melih 13 Mayıs, 2015 gönderildi 13 Mayıs, 2015 gönderildi o kadar güzel bi ses o kadar güzel bi şarkı final göremicek sanki içime korku düştü
Melih 15 Mayıs, 2015 gönderildi 15 Mayıs, 2015 gönderildi Bu şarkı finale çıkamazsa inanın buna rak bishvilodan daha çok ağlıcam
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap