Uğur Oluşturuldu: 5 Mayıs, 2014 Oluşturuldu: 5 Mayıs, 2014 [align=center][/align] [align=center]Amber - Warrior [video=youtube] [/align]
Mustafa 12 Temmuz, 2014 gönderildi 12 Temmuz, 2014 gönderildi Malta şaşırttı! Eurovision ön elemeleri finali JESC'den sadece 1 hafta sonra 22 Kasım'da yapılacak
Mustafa 12 Eylül, 2014 gönderildi 12 Eylül, 2014 gönderildi Ulusal final'de yarisacak olan 20 yari finalistin isimleri 3 ekim'de aciklanacak.
Guest schlagerman 28 Eylül, 2014 gönderildi 28 Eylül, 2014 gönderildi Malta önelemesinde yarışacak 48 şarkı ve şarkıcı açıklandı.ön elemede Malta’nın Eurovision yıldızları bu yıl ön eleme aşamasında yer almaktan çekinmediler. Ülkenin 1996 Eurovision temsilcisi Miriam Christina, 2004 Eurovision temsilcisi Ludwig Galea, 2007 temsilcisi Olivia, 2011 temsilcisi Glen Vella, 2013 Eurovision temsilcisi Gianluca Bezzina ön eleme listesinde yer aldılar.
Volkan 7 Ekim, 2014 gönderildi 7 Ekim, 2014 gönderildi Malta ulusal finali yarışmacıları açıklandı. 12, Baker Street sung by Karen Debattista Beautiful To Me sung by L-Ahwa (Dorothy, Samaria, Gianluca, Paul, Vincie and Francesca Bezzina) Breakaway sung by Glen Vella Chasing A Dream sung by Trilogy (Eleanor Spiteri, Roger Tirazona and Ludwig Galea) Close Your Eyes sung by Danica Muscat Closed Doors sung by Chris Grech Could Have Been Me sung by Iona Dalli Fandango sung by Jessica Muscat Home sung by Lyndsay Pace It's Ok sung by Deborah C Love And Let Go sung by Sisters (Ekklesia) (Sr Michaela, Sr Monica, Sr Rita, Sr Claudia, Sr Denise and Sr Magdalong) Once In A While sung by Minik Rush sung by Christabelle (Borg) Secretly sung by Corazon Mizzi Something In the Way sung Daniel Testa Still Here sung by Franklin Calleja Stop Haunting Me sung by Raquel Galdes Take Me As I Am sung by Domenique Azzopardi The One That You Love sung by Lawrence Gray Warrior sung by Amber
Mustafa 21 Kasım, 2014 gönderildi 21 Kasım, 2014 gönderildi [align=center]Final hakkı kazanan yarısmacılar[/align] [align=center][/align] [align=center] Chris Grech – Closed doors Glen Vella – Breakaway Jessika – Fandango Trilogy – Chasing a dream Christabelle – Rush Franklin – Still here Lawrence Gray – The one that you love Karen DeBattista – 12, Baker street Daniel Testa – Something in the way Dominic – Once in a while L-Ahwa – Beautiful to me Amber – Warrior Deborah C – It’s OK Ekklesia Sisters – Love and let go [/align]
Mustafa 22 Kasım, 2014 gönderildi 22 Kasım, 2014 gönderildi [align=center]Malta'nın temsilcisi belli oldu ! Genç sanatçı Amber, "Warrior" isimli şarkısı ile ülkesini Eurovision'da temsil edecek.[/align] [align=center][video=youtube] [/align]
Oguzhan 23 Kasım, 2014 gönderildi 23 Kasım, 2014 gönderildi Kesinlikle doğru karar. Final korkusu yaşamadan bir yıl geçirecekleri kesin. Bana kalırsa kesinlikle Top 10 yapmalı.
Uğur 24 Kasım, 2014 gönderildi Yazar 24 Kasım, 2014 gönderildi Ben siradan buldum, pek begenmedim. Ayni sekilde Makedonya'yi da.
Rapture 27 Kasım, 2014 gönderildi 27 Kasım, 2014 gönderildi Güzel şarkı bence . Kesinlikle doğru seçim. Top 10 da olur büyük ihtimal.
Züreyfa 4 Aralık, 2014 gönderildi 4 Aralık, 2014 gönderildi Son iki seneki şarkılarından kötü ama yine de kötü bi şarkı değil. Daha güçlü bi vokal seslendirseymiş keşke.
Uğur 13 Ocak, 2015 gönderildi Yazar 13 Ocak, 2015 gönderildi Çoküzelmiş. Birinci sırama aldım MALTA 2016 Sent from my iPhone using Tapatalk
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap