İçeriğe atla

Makedonya 2015 : Daniel Kajmakoski - Autumn Leaves

PUANINIZ?  

7 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Makedonca versiyonu da güzeldi İngilizce versiyonu da ayrı bir güzel olmuş. Top 10 da olurlar umarım

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Ama bu çok güzel olmuş birincim bile olabilir çok.Klip de çok güzel olmuş.

gönderildi

[align=center]MAKEDONYA DELEGASYONUNDAN MAİL[/align]

[align=center]

Eurovision Şarkı Yarışması'nın resmi YouTube hesabına yüklenen "Autumn Leaves" klibindeki hikayede nerede doğduğu, çocukluğu, ilk aşkı ve ilk kalp kırıklığı anlatılıyordu ama HİKAYE DAHA BİTMEDİ!.. Niçin mi? çünkü karakterin kaderini FANLAR belirleyecek ve klibin son hali böylece karar verilecek.

Şarkının yeni halini Joacim Persson ve prodüktörlüğünü Robert Bilbilov yaptı. Şarkının ise Skopje Fest'tekinden tamamen değişmesinin (onlara göre büyümesinin) nedeni ise Daniel ve takımının Viyana'da "ÖZEL BİR AN" yapacak olması.!

Bu "ÖZEL AN"ın ne olduğu henüz söylenmiyor fakat Daniel; sahnede "Autumn Leaves" performansı sırasında "ÖZEL BİR ŞEY" yapacağı ve bunu provalarında görebileceğimizi söyledi.[/align]

[align=center]EV00bq.jpg

[/align]

gönderildi

Fikri beğendim çok orijinal.

• 3 hafta sonra...
gönderildi

[align=center]Daniel Kajmakoski pazartesi gunu promosyon turuna basliyor! Arnavutluk, Sirbistan, Almanya, Belçika, Rusya ve Avusturya'ya gidecek.[/align]

gönderildi

Daniel: Arnavutluk, Belarus, İsveç, Avustralya, Almanya, İspanya'yı beğendim. Özellikle Arnavutluk'un şansı fazla gibi görünüyor.

gönderildi

Bencede finalde olmali vede benim icin en iyi makedonya esc sarkisi

gönderildi

Finale cikar bence rahat

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 hafta sonra...
gönderildi

[align=center][video=youtube]

[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...