İçeriğe atla

Letonya 2015 : Aminata - Love Injected

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Pek sevmem bu şarkıyı ama provalarda biraz etkileyici gibi sankim  :confused1:

gönderildi

Çıkacağını biliyodum ama bana kalsa çıkmamalı tabi

gönderildi

Sitede ne kadar sevilmiyorsa ben o kadar çok seviyorum bu şarkıyı. Solist de çok güzel söylüyor şarkıyı, alt yapısı düzenlemesi soundu çok güzel şarkının. Performans da yerindeydi ve hatta vücut kullanımı sahne ışıkları ile çok hoş duruyordu. Çıkmasına çok sevindim :kalp: Baltık ülkelerinin hepsi finalde :D

gönderildi

Sen de herseye muhalefet olma Fabyen. :D

gönderildi

Margaret'in Esenler versiyonu. Bi şey olmaya çalışmış ama olmamış. Keşke hiç olmaya da çalışmasaymış. Sahne iyiydi ama.

gönderildi

Margaret'in Esenler versiyonu. Bi şey olmaya çalışmış ama olmamış. Keşke hiç olmaya da çalışmasaymış. Sahne iyiydi ama.

Yilin yorumu. :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Letonya 2008 yilindan sonra adini finale yazdirmayi basardi!

gönderildi

Bu kız bildiğin çingene yahu :D Kibariye bu kız benim kızım dese inanırım yani cennet mahallesinde oynatsan hiç sırıtmaz :D

Not: bu kız bu garip şarkıyla finalde ama Malta finalde değil ya ona yanarım.

gönderildi

Letonya "what for" gibi bi sarkiyla finale cikamadi, bu rezaletle finalde. Bekliyoduk sasirmadik da; bi umut cikamasa sevinirdim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Resmen kuru gürültü bu kadın.O kadar minnak bedenden o cırtlak ses nasıl cıkıyor anlamıyorum:)Finalde tekrar dinleyecek olmanın verdiği hüzünle sonuncu olmasını diliyorum.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...