Züreyfa 24 Mart, 2015 gönderildi 24 Mart, 2015 gönderildi Güzel desen güzel değil, kötü desen öyle çok kötü falan değil. Hayır bi değişiklik, farklılık falan da yok ki müzik açısından bi katkısı yok yarışmaya. Çok uçuk, ilgi çekici bi yanı da yok Finlandiya gibi falan. Yorum yapası gelmiyo insanın. Muhtemelen herkesin yirmi küsürlü sıralarında şarkı.
Reyiz 1 Nisan, 2015 gönderildi 1 Nisan, 2015 gönderildi bu şarkıda show etkili olacaktır tahmin ediyorum, bu halde finale gitmeleri imkansız.
CevatAslan 30 Nisan, 2015 gönderildi 30 Nisan, 2015 gönderildi Normalde kadının sesi çok sağlam şarkıyı en başta hiç sevmiyodum ama şimdi aşırısı sevmeye başladım ilk 5'imde şu aan bu şarkı
CevatAslan 7 Mayıs, 2015 gönderildi 7 Mayıs, 2015 gönderildi çok güzel!!!!!!!!! Sonunda benden başka beğenen biri çıktı
Uğur 8 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2015 gönderildi Sevmiyorum bu şarkıyı. Finale çıkar gibi ama Letonya bu sene.
Züreyfa 8 Mayıs, 2015 gönderildi 8 Mayıs, 2015 gönderildi Anadolu Partisi'nin seçim şarkıları bile daha iyi bundan. Şarkıyı kurtarabilecek tek şey canlı performans olabilir ama onda da iş yok.
Uğur 8 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 8 Mayıs, 2015 gönderildi Emine Ülker Tarhan bizden bir insan. :clap:
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap