Canala 15 Şubat, 2013 gönderildi 15 Şubat, 2013 gönderildi Hadise blogunda Şubat sonu diye yazmıştı. Pek güvenemiyorum ona tarih konularında ama. Ne dese erteleniyor bi şekilde
Melih 16 Şubat, 2013 gönderildi 16 Şubat, 2013 gönderildi HALA TURKİYENİN BANA GÖRE EN İYİ ŞARKISINI ELİNDE BULUNDURAN HADİSE VE DÜM TEK TEK BEYAZ SHOW http://www.youtube.com/watch?v=AVLjj2um9VI
Canreyhan 17 Şubat, 2013 gönderildi 17 Şubat, 2013 gönderildi hadiseden cok iyi bir şarkı bekliyorum biz burdayız bence cok iyi değildi:)
Canala 17 Şubat, 2013 gönderildi 17 Şubat, 2013 gönderildi hadiseden cok iyi bir şarkı bekliyorum biz burdayız bence cok iyi değildi:) Bu Visal'i merakla bekliyorum ozellikle ben de
Canala 17 Şubat, 2013 gönderildi 17 Şubat, 2013 gönderildi Biz Buradayız bence güzeldi Bence de Hiphop, R&B tarzinda, gayet hos bir calisma oldu.
Melih 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Hadise'nin hemşerisi funda'ya sahip çıkması gerek bence ikisininde sesi çok benziyor birbirine ikiside belçika'lı oynadıkları reklam filmleri bile aynı http://www.youtube.com/watch?v=jv9phyvUQtM
Canala 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Hahaha bence de. Penti de Belçikalı görmeyedursun hemen kapıyor
Melih 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Hahaha bence de. Penti de Belçikalı görmeyedursun hemen kapıyor Yani hadise ile ikisi bir düet yapsın olay olur sesleri süper fizikleri mükemmel e daha ne olsun
Canala 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi Hahaha bence de. Penti de Belçikalı görmeyedursun hemen kapıyor Yani hadise ile ikisi bir düet yapsın olay olur sesleri süper fizikleri mükemmel e daha ne olsun Yapsalar fena olmaz. Hatta Hadise sonunda İngilizce söylemiş olur. Özledim İngilizce album cıkarmasını istiyorum. Hem bu düet Belçika'da da iyi ses getirir vay var
Volkan 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi bence düet yapıp Eurovisionda bizi temsil etsinler düşünmesi bile muhteşem :kalp:
Canala 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi bence düet yapıp Eurovisionda bizi temsil etsinler düşünmesi bile muhteşem :kalp: Hadise'nin tekrar gidebilmesi için TRT'nin başta aşağıya yenilenmesi lazım Yani sana Sıla'dan İmkansız şarkısını yolluyorum canım
Melih 18 Şubat, 2013 gönderildi 18 Şubat, 2013 gönderildi elimizde böyle hem görsel olarak hem ses olarak üst düzeyde iki tane genç star varken can bonomo yollamak anca trt yapar
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap