İçeriğe atla

İtalya 2015 : Il Volo - Grande Amore

PUANINIZ?  

3 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Sarkiyi ben de begendim, Marco amcalarinin takimindan giymisler ugur getirsin diye herhalde. :h

gönderildi

Resmi kaynaklara gore Italya'nin Viyana'daki temsilcisi "Grande Amore" degil henuz.

gönderildi

Sanremo performansını izlemek mümkün mü bunların?

gönderildi

Biliyorum, önce teklifi kabul etmeleri lazım ama bence geri çevirmezler yani çevirmemeliler, geçen seneki şarkısından sonra ilaç gibi geldi İtalya'nın :h

gönderildi

Kabul ettiler zaten temsil etmeyi. Başka bi şarkılarını da yollayabilirler ama Eurovision'a Nina gibi.

gönderildi

Kabul ettiler zaten temsil etmeyi. Başka bi şarkılarını da yollayabilirler ama Eurovision'a Nina gibi.

Lütfen ikinci Per Sempre vak'ası olmasın. 

gönderildi

E tamam dun geceki haber bu zaten. :D Hatta ve hatta daha Sanremo baslamadan yayinlanan haberde Sanremo birincisi ismin Viyana'da yarisacagi yaziyodu, dun gece konusmustuk Illusion'la bunu.

Misal Litvanya'nin dun gece sarkisi secildi, temsilcisi haftaya aciklanacak. Sarki hemen eklenmis 2015 kismina :

http://www.eurovision.tv/page/history/by-country/country?country=30

Fakat Italya'da henuz belirli degil.

Bu arada Sanremo birincisinin canli performansi icin:

http://www.rai.tv/dl/RaiTV/programmi/media/ContentItem-7ad62e93-7364-4785-be37-e94d91e27f9a.html

gönderildi

"They will be the act representing Italy at the Eurovision Song Contest." demiş. Sanremo gecesi belirlediler zaten hemen temsilcilerini sanremodan seçtikleri yarışmalarda bugüne kadar. Bütün ESC siteleri de vermiş haberi zaten.

gönderildi

Resmi siteye neden eklenmemis o zaman? :S

gönderildi

Bilmem ki. Eğer RAI açıklama yapmadan Eurovision.tv kafasından. "Birinciye temsil teklifi gidecekti. Il Volo kazandı, İtalya'yı temsil edecekler." diye haber yaptıysa onların salaklığı o da. Esctoday, Escunited, oikotimes falan hepsi girmiş haberi çünkü.

gönderildi

Bilmem ki. Eğer RAI açıklama yapmadan Eurovision.tv kafasından. "Birinciye temsil teklifi gidecekti. Il Volo kazandı, İtalya'yı temsil edecekler." diye haber yaptıysa onların salaklığı o da. Esctoday, Escunited, oikotimes falan hepsi girmiş haberi çünkü.

Ben Eurovision.tv'nin salakligi oldugunu dusunuyorum. Cunku Sanremo henuz baslamadan yaptiklari haberde birincinin Eurovision temsilcisi olacagi yaziyodu zaten. Bu son birincinin aciklandigi haberde yazan cumlenin aynisi ilk haberde de vardi. RAI'den almak lazim kesin bilgiyi.

Canli performansa hayran kaldim bu arada, gercekten cok iyi. Eger bu sarkiyla temsil ederlerse Italya'yi, ustlere oynayabilirler.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...