Züreyfa 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Suitcase Mi Amore ile birlikte 1.lik adayı olabilir gibi.
Uğur 7 Şubat, 2015 gönderildi Yazar 7 Şubat, 2015 gönderildi Suitcase Mi Amore ile birlikte 1.lik adayı olabilir gibi. Katiliyorum su an. Superfinale cikacak kesinlikle 2'si de. Bakalim 3. sarki fanlarin favorisi mi olacak?
Rapture 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Youtube'deki videolarda da en çok dinlenen Suitcase'ydi yanlış hatırlamıyorsam.
Uğur 7 Şubat, 2015 gönderildi Yazar 7 Şubat, 2015 gönderildi Love is love'dan daha mi cok izlenmis sasirdim. Hani fanlarin favorisi Love is love'di?
Rapture 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Aynen onu kim dedi. O benim gizli favorim Suitcase'den sonra Babou da güzelmiş. Bunun Supernova diye bir şarkısı vardı dinlerdim yazın.
Rapture 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Seçileceğinden değil yani. Eğlenceli bişeydi.
Rapture 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Bu ergenlerin de performansı iyiydi ama şarkı çok çakma . Bu şarkı bana bi şarkıyı hatırlatıyor ama aklıma gelmedi şimdi.
Züreyfa 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Tina & René – Mi amore Anti Social Media – The way you are Anne Gadegaard – Suitcase Süperfinal adaylarım.
Rapture 7 Şubat, 2015 gönderildi 7 Şubat, 2015 gönderildi Süperfinal adaylarım Suitcase Mi Amore bide şu ergenler
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap