Mösyö 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yuzde yuz 11.ler bence EBU'dan arkadasim aradi Portekiz 11. oldu 1 puan farkla finali kacirdi dedi. Sent from my iPhone using Tapatalk lynda woodruff?
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yuzde yuz 11.ler bence EBU'dan arkadasim aradi Portekiz 11. oldu 1 puan farkla finali kacirdi dedi. Sent from my iPhone using Tapatalk lynda woodruff? Oha nerden bildin daha az evvel Skypelastik. Sent from my iPhone using Tapatalk
Mösyö 21 Mayıs, 2015 gönderildi 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yuzde yuz 11.ler bence EBU'dan arkadasim aradi Portekiz 11. oldu 1 puan farkla finali kacirdi dedi. Sent from my iPhone using Tapatalk lynda woodruff? Oha nerden bildin daha az evvel Skypelastik. Sent from my iPhone using Tapatalk konuşmanın içeriğinden, portakal dedi dimi portugal yerine
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yuzde yuz 11.ler bence EBU'dan arkadasim aradi Portekiz 11. oldu 1 puan farkla finali kacirdi dedi. Sent from my iPhone using Tapatalk lynda woodruff? Oha nerden bildin daha az evvel Skypelastik. Sent from my iPhone using Tapatalk konuşmanın içeriğinden, portakal dedi dimi portugal yerine Demez mi? Inanmiyosan Pazar sabahini bekle de dedi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 21 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 21 Mayıs, 2015 gönderildi Lynda'ya trijntje dedirtseydin keşke... Onun icin tireleçe dedi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 22 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 22 Mayıs, 2015 gönderildi Sitilettolarin havalarda ucustugu sahne bu senenin en guzel sahnesi. Sent from my iPhone using Tapatalk
Uğur 22 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 22 Mayıs, 2015 gönderildi Her sene sitede yaptigimiz "Second Chance ESC" oylamalarinda yari-finallerde elenen sarkilar yarisiyor. Bu sarkidan birincilik bekliyorum.
Tolga 22 Mayıs, 2015 gönderildi 22 Mayıs, 2015 gönderildi Her sene sitede yaptigimiz "Second Chance ESC" oylamalarinda yari-finallerde elenen sarkilar yarisiyor. Bu sarkidan birincilik bekliyorum. Sempati oyları gidebilir diyorsun
Reyiz 22 Mayıs, 2015 gönderildi 22 Mayıs, 2015 gönderildi Hollandayı birinci yaparlar orada bu şarkı bu sene çok rahat ilk 10 yapabilirdi ama avrupa sağolsun. Bence juride iyi halkta çok kötü oldukları için çıkamadılar
Uğur 22 Mayıs, 2015 gönderildi Yazar 22 Mayıs, 2015 gönderildi Hollandayı birinci yaparlar orada bu şarkı bu sene çok rahat ilk 10 yapabilirdi ama avrupa sağolsun. Bence juride iyi halkta çok kötü oldukları için çıkamadılar Hollanda 2. yari-final oylamalarindan 2. cikmisti; finalde 16. mi ne oldu, dokuldu. Belli olmaz, bakalim. Onumuzdeki hafta yapariz oylamalari.
Mösyö 22 Mayıs, 2015 gönderildi 22 Mayıs, 2015 gönderildi ben hem halkta hem juride çuvalladığını düşünüyorum, jüri geçen seneki gibiyse zaten beklenir...
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap