İçeriğe atla

Birleşik Krallık 2015 : Electro Velvet - Still In Love With You

PUANINIZ?  

9 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

demekki bonniede sorun yokmuş united kingdom ismini gören oy vermio

gönderildi

günün esprisi semihten geldi :h

Blue gibi bitik bi grup bile o berbat şarkıyla sırf adı yüzünden 11. olduysa bu adamın adı ve ortalama bi şarkısı rahat geçer onu.

gönderildi

abaza kızların oylarıyla aldı o dereceyi ı can mükemmel bir şarkı değildi

gönderildi

Meryem Ana'yı gönderseler yine bu sonucu alacaklar.

Su yorumla tartismayi sonlandiriyorum. Seneye Mayis'ta yine alinti yaparim. :h

gönderildi

Yapma be Semih Robbie'nin devri Bonnie kadar olmasa da gecti.

Robbie hala var ya. ESC'yi izleyen genç kitle tanımaz bile Bonnie'yi ama Robbie hala içinde popüler müziğin.

abaza kızların oylarıyla aldı o dereceyi ı can mükemmel bir şarkı değildi

40'larına merdiven dayadı adamlar, abaza kızlar napsın onları :D Eric'i falan oylamıştır onlar.

gönderildi

Napsinlar varmi hala tas gibiler ahauhau

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

Robbie Williams Eurovision'a mı gidiyor.?

Dünyaca ünlü şarkıcı Robbie Williams önümüzdeki gün Danimarka'nın Herning kentin'de bir konser düzenledi. Robbie Eurovision ev sahipliği için ülkeyi kutladı. ve kazanan Conchita hayranlık duyduğunu söyledi.

BBC spikeri Williams'a Birleşik Krallık'ı önümüzde'ki yıllarda Eurovision'da siz temsil etmek istermisiniz.?

Williams ; Ben bir Eurovision hayranıyım. "Belki Eurovision katılmak görevim. bunu yerine getire bilirim.Tamam, ben yaparım! Açıkmalasında bulundu.

Şarkıcı Robbie Williams, Türk asıllı 9 aylık hamile aktris eşi Ayda Field’la birlikte İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen GQ ödül törenine katıldı.

gönderildi

Birleşik Krallık katılımını onayladı.

Yaziklar olsun.

gönderildi

Ben olsam 10 yıl çekilir geri gelmezdim. Çok lazımda değil zaten onlara Eurovision.

gönderildi

Lazim olma meselesi degil zaten bu muzik festivali icinde yer alma meselesi. Ustelik ulkede ilgi de var.

gönderildi

Birleşik Krallık katılımını onayladı.

katılmasınlar ya son 3 senedir harcanan ülke
gönderildi

Ben asıl direkt finalde yarışmasalar nasıl dereceler alıcaklardı onu merak ediyorum

gönderildi

Bence direkt final oylaması kaldırılmalı. Zlata'yı Margaret'i falan gördünüz yarı finalde nasıl heyecanlıydı geçen sene. Finalde çok daha iyi performansları olmuştu. Yarı finali geçebilecek ülkeler zaten. Biraz az para versinler çekilsinler büyük 5'liden hep şarkıcılarının heyecanı gider hemde bu büyük 5'lideler diye oylar gelmemezlik olmaz.

gönderildi

Muzikte dunyaya kendini kanitlamis bir ulkenin Eurovision gibi bir yarismada yerlerde surunmesine icim el vermiyor. Bu yuzden biraz ara vermeliler bence.

iPhone 'dan Tapatalk aracılığı ile gönderildi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...