Volkan Oluşturuldu: 1 Mayıs, 2014 Oluşturuldu: 1 Mayıs, 2014 2 senedir bir aradayız. 2 senedir sürekli olaylar yaşanıyor. Bu olaylar arasında denilen sözlerden en çok beğendiğiniz 3'ünü yazıp biraz eskiyi hatırlayalım diye düşündüm. Benim için o 3 söz: 1. Hoş ama beğenmedim. Puan çıkar mı? Bilmem. (Ladadidej) 2. Geçen şarkından sonra ilaç gibi geldi. (Uğur) 3. Ya ne emeği, bu yarışmadan ekmek parası mı kazanıyorsunuz? (Boran)
Reyiz 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi Benim için o 3 söz: 1. Hoş ama beğenmedim. Puan çıkar mı? Bilmem. 2. Tadımız kaçmasın Ali Rıza bey. (Melih) 3. Ya ne emeği, bu yarışmadan ekmek parası mı kazanıyorsunuz? (Boran) 4. Bi mod olamadım ayol. (Melih)
Onuriçe 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi forum 20. yarışmadan sonra başlamış herhalde
Uğur 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi Oha Divamiza ait olan en onemli sozu nasil unutursunuz? Bence basi o cekiyor : "Herkes gelir gecer, Eurovision Time baki kalir." Melih AKSU
Volkan 1 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 1 Mayıs, 2014 gönderildi forum 20. yarışmadan sonra başlamış herhalde Güzel sözler 20. yarışmadan sonra söylenmiş olabilir bence. )
Uğur 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi Bu arada ilk mesajdaki "gecen sarkindan sonra ilac gibi geldi" benim sozum Fabien'in degil.
Melih 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi Hepsi bana ait maalesef soyledigim her soz olaydir reklamdir trajdir hahayt
Volkan 1 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 1 Mayıs, 2014 gönderildi Bu arada ilk mesajdaki "gecen sarkindan sonra ilac gibi geldi" benim sozum Fabien'in degil. Ohaaa Ben onu hep Çağatay söyledi sanıyordum.
Melih 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi Foruma vakit ayirmaktan sacima basima ayiramadim diplerim geldi farkindamisiniz haua Cok tatli sarkin hangi pastaneden
Enes 1 Mayıs, 2014 gönderildi 1 Mayıs, 2014 gönderildi "Başlıyorum. One points, gooo tooooo" "Belçika geldi yol verin"
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap