Reyiz Oluşturuldu: 12 Nisan, 2014 Oluşturuldu: 12 Nisan, 2014 [align=center] [/align] [align=center]Fragmanı İzlemek İçin Tıklayın [/align] [align=center]Çarkıfelek çok yakında Star TV'de tekrar başlayacak.[/align]
Uğur 12 Nisan, 2014 gönderildi 12 Nisan, 2014 gönderildi Reklam cok iyi olmus yalniz baya begendim. Puanim 6. Carkifelek mi kaldi allasen. Tamam Amerika'da hala izleniyor da, ellere ayaklara dusmedi orada. Bizde bi ara Petek Dincoz'e bile sundurdular bunu. Amerika'daki versiyona en yakin kalitede olani Tarik Tarcan'in sunduguydu.
Reyiz 12 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 12 Nisan, 2014 gönderildi Sinema televizyon bölümü var bende gördüm paylaştım
Züreyfa 12 Nisan, 2014 gönderildi 12 Nisan, 2014 gönderildi Çarkıfelek umrumda bile değil, Mehmet Ali Erbil azalarak bitmişti ne güzel. Levent Kırca gibi siyasete atılsa da kurtulsak.
Misafir 12 Nisan, 2014 gönderildi 12 Nisan, 2014 gönderildi Bence ölsün. Adam tüm yararsız işleri yaparak gündemde kaldı zaten. Gerçekten ölse üzülmem ha.
Uğur 12 Nisan, 2014 gönderildi 12 Nisan, 2014 gönderildi Babasinin soy adini cok yanlis kullandi ama olse uzulurum ben.
Reyiz 15 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 15 Nisan, 2014 gönderildi o geliyor yapıyor hatta mehmet ali erbilin o su
Melih 16 Nisan, 2014 gönderildi 16 Nisan, 2014 gönderildi ben bay turnikeyi özledim güner ümiti özledim paranın gücü : mehmet ali erbil : yaptığı gaf yüzünden stardan kovulan adam stara geri dönüo auhauh çokta gerekli değil boku çıktı
Uğur 16 Nisan, 2014 gönderildi 16 Nisan, 2014 gönderildi Guner Umit de kizilbas gafi yuzunden kovulmamis miydi iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Reyiz 25 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 25 Mayıs, 2014 gönderildi Çarkıfelek değil Eyvah Düşüyorum başlayacakmış Mehmet Ali Erbili'in sunumuyla starda.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap