İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bu sarkiya bu kadar renkli bi klip beklemiyodum elbisesi cok yakismis. Zaten sarki mukemmel.

gönderildi

Bu sarkiya bu kadar renkli bi klip beklemiyodum elbisesi cok yakismis. Zaten sarki mukemmel.

Uğur önümüzdeki hafta 3 konserlik Avustralya turnesine çıkıyor. Melbourne ve Sydney'de. Orada da kllip çekecekler yaz için ama sanırım "zarar"a değil, "Aşk gribi"ne :-/

gönderildi

Aşk gribinin modası geçti bence klip çekmesin ama sen kaybı doğru seçim olmuş albümdeki en güzel şarkı

gönderildi

Aynen Aski Gribi'nin modasi bence de gecti ama neyse, fena olmayabilir yine de. Radyo dinleyicileri daha asina o sarkiya, cunku daha cok radyolarda caldi.

gönderildi

Aramızda kalsında ekibinden ulaştığım bilgiye göre Samsun Demir "Zarar"ın pek patlama yapacağını düşünmüyormuş. :heh:

gönderildi

Aramızda kalsında ekibinden ulaştığım bilgiye göre Samsun Demir "Zarar"ın pek patlama yapacağını düşünmüyormuş. :heh:

Hakli da. :D Albumden yayinlanmayan tek hareketli parca "Zarar" oldugu icin ona klip gelsin dedimdi ben. "Ask Gribi" daha once yayinlandi diye yanasmazlar diye dusundumdu. "Zarar" bence de albumun en kotu sarkisi. :D

gönderildi
Hakli da. :D Albumden yayinlanmayan tek hareketli parca "Zarar" oldugu icin ona klip gelsin dedimdi ben. "Ask Gribi" daha once yayinlandi diye yanasmazlar diye dusundumdu. "Zarar" bence de albumun en kotu sarkisi. :D

Bilmiyorum ben o şarkıyı çok seviyorum nedense :D

Etrafta da görüp duyuyorum insanların çok beğendiklerini.

Albümün en gereksizi "bir sevgi istiyorum".. Onunda jazz versiyonunu sevdim tek :D Olmasa da olurmuş.

gönderildi

Bence de bir sevgi istiyorum gereksiz olmuş benim en sevdiklerim

Sen kaybı

Bir lokma sevda

Unutma beni çiçekleri

Hasret kaldım şarkısını hiç doğru düzgün dinlemedim daha kimse de sevmemiş galiba o şarkıyı. Sizce nasıl? :D

gönderildi

Hasret Kaldim bence de cok iyi degil.

- Sen Kaybi

- Unutma Beni Cicekleri

- Bir Lokma Sevda

- Oflaya Oflaya

- Ask Gribi

- Gul Kokusu

cok iyi sarkilar.

• 3 hafta sonra...
  • 3 hafta sonra...
gönderildi

A-aaa kimse soylemiyo bak, yeni izledim klibi su an. Cok begendim! Zaten sarki da cok guzeldi. Aynen devam Gunes.

• 2 hafta sonra...
  • 2 hafta sonra...
gönderildi

[align=center]Ağustosta tam sekiz konser verecek[/align]

[align=center]Burcu Güneş son albümünün ikinci video klibini ‘Sen Kaybı ’ adlı şarkısına çekti

[/align]

[align=center]859739_detay.jpg?1373612111[/align]

[align=center]Hayranlarının isteği üzerine bu şarkısına klip çektiğini belirten Güneş, fanlarının tercihlerini her zaman önemsediğini söyledi. Murat Küçük yönetmenliğinde 18 saat süren çekimlerin ardından sanatçı, yaz tatilini Kıbrıs’ta geçireceğini, ağustos ayında da üst üste 8 konser vereceğini dile getirdi.[/align]

• 2 ay sonra...
gönderildi

[align=center]Burcu Güneş'in "Gül Kokusu" albümünün 3. video klibi "Unutma Beni Çiçekleri"ne çekildi. En yakın zamanda izleyebileceksiniz.

[/align]

[align=center]1378108_636588329697694_1649228820_n.jpg[/align]

[align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vrA2RcyPDDE [/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...