Volkan 20 Aralık, 2013 gönderildi 20 Aralık, 2013 gönderildi VEVO Gaga'yı bu hafta için ikna etmeye çalışıyormuş.
Mustafa 21 Aralık, 2013 gönderildi Yazar 21 Aralık, 2013 gönderildi [align=center]http://rnbxclusive.se/wp-content/uploads/2013/12/Lady-Gaga-Do-What-U-Want-Remix-Feat.-R.-Kelly-Rick-Ross.jpg[/img][/align] [align=center][video=youtube] [/align]
Melih 21 Aralık, 2013 gönderildi 21 Aralık, 2013 gönderildi DJWS Twitter'da, Do What U Want şarkısına Christina Aguilera ile birlikte remix yaptıklarını ve yakında yayınlanacağını söyledi!
Volkan 21 Aralık, 2013 gönderildi 21 Aralık, 2013 gönderildi Christina bak ne hallere düştü. Yıllar önce "Gaga kimmiş dünya starı mı olacakmış o güldürmeyin beni. Daha cinsiyetini bile bilmiyoruz dünya starı olsa ne olur ki." diyen insan bugün düet yapıyor. Güldürmeyin beni o kadın insan mıymış
Melih 23 Aralık, 2013 gönderildi 23 Aralık, 2013 gönderildi e christina eski popüleritesini kaybetti nerde o beautiful fighter zamanlarındaki christina türkiyeye gelecek kadar düştü biliosunuz acuna çıkmıştı
Volkan 23 Aralık, 2013 gönderildi 23 Aralık, 2013 gönderildi evet ya var mısın yok musunda yarışmıştı hatırlıyorum kahkülleri vardı bide o zaman galiba
Melih 24 Aralık, 2013 gönderildi 24 Aralık, 2013 gönderildi FASHİON! SİNGLE KAPAĞI [align=center][/align]
Mustafa 24 Aralık, 2013 gönderildi Yazar 24 Aralık, 2013 gönderildi Aaaaa resmi kapakmı 3. single mı olacak yoksa
Mustafa 30 Aralık, 2013 gönderildi Yazar 30 Aralık, 2013 gönderildi Lady Gaga'nın menajeri Troy Carter, Billboardbiz'e ARTPOP'tan çıkacak olan üçüncü teklinin Venus olabileceğini söyledi.
Mustafa 1 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 1 Ocak, 2014 gönderildi [align=center]Yılbası Sürprizi[/align] [align=center]http://c.directlyrics.com/img/upload/do-what-u-want-feat-christina-aguilera-artwork.jpg[/img][/align] [align=center][video=youtube] [/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap