Mustafa 6 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 6 Kasım, 2013 gönderildi niye uzaya çıkmak saçma olsun Rihanna'da 2014'te kardeşiyle çkıcak
Volkan 6 Kasım, 2013 gönderildi 6 Kasım, 2013 gönderildi hayır çıksın ona laf söylemiyorum şarkı söylemesi saçma zaten şarkıyı duyabilen kimse olmıycak
Mustafa 6 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 6 Kasım, 2013 gönderildi [align=center]Bu varaklı kapak galiba [/align] [align=center][/align]
Uğur 6 Kasım, 2013 gönderildi 6 Kasım, 2013 gönderildi Bu Deluxe'un kapagi mi acaba yoksa? Do What U Want, sanirim albumde en sevdigim sarki olan Applause'i da gececek.
Melih 6 Kasım, 2013 gönderildi 6 Kasım, 2013 gönderildi şimdi şöyle birşey var aslında albüm tek edition olarak çıkıcaktı ama bir çok siteye baktım normalde appalusenin 3 remixi deluxe olarak geçio herhalde yine iki editionlu çıkacak
Mustafa 6 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 6 Kasım, 2013 gönderildi Aaaa 3 Remixli sadece Japonyaya özel sanıyodum
Melih 6 Kasım, 2013 gönderildi 6 Kasım, 2013 gönderildi hayır canım ne alaka japonyada çıkan zaten deluxe edition olarak geçior ayrıca appalusenin 3 remixide ayrı bir albüm olarak çıktı biliyorsunuz applause remixes diye ordaki remixlerle aynı
Mustafa 6 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 6 Kasım, 2013 gönderildi Hayır Japan Edition yapıyo ya bazı sanatçılar ondan sandım evet remixler farklı değil.
Mustafa 7 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 7 Kasım, 2013 gönderildi [align=center]Lady Gaga 8 Aralık'ta Capital FM'in sponsorluğunu yaptığı Jingle Bell Ball'da performans sergileyecek! [/align] [align=center][/align]
Mustafa 7 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 7 Kasım, 2013 gönderildi Hala Aura'nın Paparazzi, Telephone sarkısının devamı olacağı kanaatindeyim...
Mustafa 7 Kasım, 2013 gönderildi Yazar 7 Kasım, 2013 gönderildi off Melih gecen konustuğumuzda farklı düşünüodun
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap