Züreyfa 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi #HasretBitsin #MelihTimea #GurbetBitsinHasretDinsin
Züreyfa 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi O sondaki "Yoksa sizi bırakmıyorlar mı?" sorusu çok manidar. Hocaefendi "İki eksik, kırk fazla, İsmail bizi sakla." diyerek de mesajı vermiş daha o zamandan. Demek istiyor ki siz beni azaltsanız iki düşer ama benim gönüllerdeki varlığım kırk artar. Ayrıca "Bunlar beni harcayacak, sakla bizi" demiş İsmail'e. Dikkat edin, "beni" değil "bizi" demiş, yoldaşlarını, din kardeşlerini unutmamış. Ağladım yine gece gece.
Reyiz 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi [align=center]SON ZAMANLAR[/align] [align=center][/align]
Züreyfa 11 Eylül, 2015 gönderildi 11 Eylül, 2015 gönderildi [align=center]Apaçilere yaranmak için cıstaklı şarkı yollayınca ben,[/align] [align=center][/align]
Yiğit 12 Eylül, 2015 gönderildi 12 Eylül, 2015 gönderildi 102. ETSC sonuclarina kicimla guldukten sonra ben : (Isbu bu mesaj tesekkur rekoru kirmali) Sent from my iPhone using Tapatalk Niye 1. olduğum yarışma için böyle dedin @Uğur
Volkan 12 Eylül, 2015 gönderildi 12 Eylül, 2015 gönderildi [align=center]laf söyleyemediğim kişiden 12 yerine 10 alınca ben yayında kazanamayacak ülke kazanıcam diye havaya girince ben recapte favoriden sonra çıkınca ben (Lady Gaga) arayı açmaya başlayınca ben 12 verdiğim ülke kazanınca ben 12 puanım yanlış girilince ben [/align]
Cem 12 Eylül, 2015 gönderildi 12 Eylül, 2015 gönderildi Rezalet ötesi şarkılar yarışırken ilk 10'a İsveç'i sokmayan ülkeleri gördükçe ben:
Züreyfa 12 Eylül, 2015 gönderildi 12 Eylül, 2015 gönderildi Rezalet ötesi şarkılar yarışırken ilk 10'a İsveç'i sokmayan ülkeleri gördükçe ben: Oha kaç sene önce imzamdı bu benim
Volkan 12 Eylül, 2015 gönderildi 12 Eylül, 2015 gönderildi [align=center]laf söyleyemediğim kişiden 12 yerine 10 alınca ben yayında kazanamayacak ülke kazanıcam diye havaya girince ben recapte favoriden sonra çıkınca ben (Lady Gaga) arayı açmaya başlayınca ben 12 verdiğim ülke kazanınca ben 12 puanım yanlış girilince ben [/align] [align=center]On saat hazırladığın yorum sayfanın sonunda kalınca ben [/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap