İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

lanet olsun bu hayat ya yayın gitti (Robin Wright kazandı bu arada)

gönderildi

CNBC-e'ye döndüm, muhteşem çevirilerle

gönderildi

CNBC-e'ye döndüm, muhteşem çevirilerle

bunu kendime yapmak istemiyordum mecbur kaldım bu arada kahretsin jared leto'yu kaçırmışım :1silah:

normale döndü e2

sıkıldım bunların zırt pırt reklam verip para kazanma çabalarından, yaşasın tam bağımsız siyad film ödülleri !

gönderildi

En iyi komedi dizisi ne ara açıklandı yahu :S

gönderildi

En iyi komedi dizisi ne ara açıklandı yahu :S

e2nin fırsattan istifade reklam çabaları dflkd gfdhgfjhgj
gönderildi

Amy sonunda ödül aldı, Allah'ım kimi istesem kazanıyo :D

gönderildi

Amy sonunda ödül aldı, Allah'ım kimi istesem kazanıyo :D

ayneeeen Amy'ye sonunda verdiler şu ödülüüü
gönderildi

Bi ödül, bi reklam gidiyo resmen. Kimse konuşturulmuyo sonra, yetişicez diye.

gönderildi

Bi ödül, bi reklam gidiyo resmen. Kimse konuşturulmuyo sonra, yetişicez diye.

aynen skdlfjsdg bu arada en iyi komedi açıklanmamış, ama brooklyn nine-nine kazandı yazıyor anlamadım bu işi
gönderildi

Wikipedia'nın yalancısıyım ben de. 1-2 bölüm izledim o diziyi, adaylığı bile tartışılır benze, kazanmazsın bi zahmet.

gönderildi

Wikipedia'nın yalancısıyım ben de. 1-2 bölüm izledim o diziyi, adaylığı bile tartışılır benze, kazanmazsın bi zahmet.

Parks and rec ile aynı ekibin işi ama onun tırnağı bile olamaz ama güzel olma yolunda, michael shur sonradan açılıyor hep ilk başta Parks and rec de öyle gibiydi sonra açıldı

Woody gelmemiş(tabiki) , bunu bile bile onur ödülü vermişler dlfkgdfghfghj, ayrıca kadın drama ödülünü Sandra Bullock'a verirlerse bırakırım izlemeyi

gönderildi

Twitter'da #goldenglobes, hocaefendinin #sonsuznur uyla yarışıyo dünya gündeminde :D O değil de Tine Taylor Swift'e güzel laf çaktı :D

gönderildi

Twitter'da #goldenglobes, hocaefendinin #sonsuznur uyla yarışıyo dünya gündeminde :D O değil de Tine Taylor Swift'e güzel laf çaktı :D

o zaman #sonsuznur tagini desteklemek lazım, bunlar kafir golden globe izliyor siz müslümansınız neden izliyorsunuz?, ayrıca duymadım o lafı kaçırdım sanırım hangisi o?
gönderildi

Sandra hususunda, Gravity en iyi yönetmen dışında ödül alırsa yuh. Tina şey dedi Amy'ye "Cehennemde sana özel bi yer ver". Geçen sene bunlar Taylor'a yüklenince, Taylor "Birbirine yardım etmeyen kadınlar için cehennemde özel bi yer var." dediydi.

Ve yönetmeni aldı :D

Mehh :/

gönderildi

Sandra hususunda, Gravity en iyi yönetmen dışında ödül alırsa yuh. Tina şey dedi Amy'ye "Cehennemde sana özel bi yer ver". Geçen sene bunlar Taylor'a yüklenince, Taylor "Birbirine yardım etmeyen kadınlar için cehennemde özel bi yer var." dediydi.

Ve yönetmeni aldı :D

vallahi Martin Scorsese'nin aday olmadığı bir yönetmenlik kategorisine pek aldırmam mümkün değil (Geçen sene Ben Affleck'e ödül vermeleri de bonus) onu kaçırdım geçen sene bayağı iyi yüklenmişlerdi gerçekten, bu arada Sandra Bullock'a yumruk atasım geliyor, bu arada brooklyn nine-nine kazandı, daha 10 bölüm olmuş bir diziye bu ödülü vermeli anlamsız orada Parks and rec varken
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...