İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

Daenerys azmış.İzlememiş olanlar bakmasın.

Sansa'nın dünya düzenini anlaması 38 bölüm sürdü.Bu bölüm her ne kadar sonu bilsem de çok etkiledi beni Oberyn'den çok hoşlanmamış olmama rağmen, ama Oberyn'e ''Ne edebiyat yapıyon la gerizekalı öldür gitsin'' demek isterdim

gönderildi

Daenerys azmış.İzlememiş olanlar bakmasın.

Sansa'nın dünya düzenini anlaması 38 bölüm sürdü.Bu bölüm her ne kadar sonu bilsem de çok etkiledi beni Oberyn'den çok hoşlanmamış olmama rağmen, ama Oberyn'e ''Ne edebiyat yapıyon la gerizekalı öldür gitsin'' demek isterdim

Oberyn sevilmez mi ya? Çok kral bi abimizdi. Yaşasaydı o düellodan sonra Tywin ve Cercei'den şiş kebap yapabilirdi (Not: Tywin'e saygımız sonsuz.). Oberyn itiraf almak için ölecek diye okumuştum ben ekşide. Öldürdüğünü itiraf etmesinden ziyade, emri Tywin'den aldığını itiraf etmesi için bekledi sanki. 1-2 sezon daha gitseydi keşke, iyi karakterdi. Sansa'nın birden akıllandığına inanmıyorum ben, salağa bağlar bence yakında yine :D Arya'nın kavuşamama muhabbeti sıktı biraz. Tazı'nın ulu orta, yanımdaki Arya Stark diye bağırması da garip geldi. Daenerys ise tanrılarından bulsun. 7 bölümdür bunun için gözümüze sokuyolarmış merhamet etmemesini. Anca azsın o. Bölümün en iyi sahnesi Jamie ve Tyrion'un sahnesiydi ama. Hikaye de çok güzeldi, Tyrion'un anlatışı da. Peter Dinklage Emmy'yi bi daha zorlayabilir bu sene kanımca. 2 bölüm önce de çok iyiydi.

gönderildi

Gizli içerik deryası olmuş buralar.

Isınamamıştım Oberyn'e bir türlü.Dinglage abimiz gösterdi yine kendini Emmy için bencede en büyük aday, (Aaron Paul ile çekişir) ben bu sezon Game of Thrones'un Emmy heykelciğine el atabileceğini düşünmekteyim (Yine Breaking Bad ile çekişir), bütün sezonlardan daha dramatik daha içerikli bir sezondu.Sansa bence akıllandı artık (her ne kadar geç olsa da), dizinin en kıl kaptığım karekterlerinden birisiydi son iki sezondur ölse halay çekicem :D, Daenerys gelecek bölüm türk kızı triplerine girerse şaşmam.Varys reyizi de gözlerim aradı, çok büyük bir atak bekliyorum ondan da.gelecek bölüm bir savaş var sanırım kara kalede, zaten artık bir kez daha Jon'un atarlanışını izlersem atacağım kendimi camdan.

gönderildi

Daenerys'e kılım ben 2 sezondur. Sansa'ya ilk sezon harici hiç gıcık olmadım ben ya :D Genç kız salaklığı işte, saflık sadece bence onunki. Şu an ölmesini istediğim tek kişi Cercei sanırım. Onu da severdim 3-4 bölüm öncesine kadar ama çok abarttı kin meselesini. Önümüzdeki bölüm duvarla alakalı sanırım evet. Ben 9. bölümün Tyrion'la alakalı olmasını beklerdim ama. 9. bölümler efsane oluyo malum. 10. bölümü daha bi heyecanla bekliyorum bu sefer.

gönderildi

Ben de asıl olayın 10.bölümde kopacağını düşünüyorum, sezonun sonunu bilmeme rağmen her şeyi müthiş bir heyecanla bekliyorum, 9.bölüm umarım sadece duvar'a odaklanmaz, ucu açık bir çok hikaye kaldı şuan, her birini 10.bölüme saklarlarsa ölürüz.Bu arada sezon finali 66 dakika olacakmış, en uzunu sanırım, Mhysa da bayağa uzundu diye hatırlıyorum, sonsuza kadar sürsün sezon finali.Cersei ölsün, Daenerys de ölsün, herkes ölsün Varys tahta çıksın! :D

gönderildi

Surune surune ( Same Heart)

06.06.2014 ....

Söz : Semih Şenbil

baga2e5e.jpg

Tutmadın ( To The Sky )

06.06.2014 ...

Söz : Ahmet Eren ( Phantaso )

[align=center]1512297_543481212423949_6822011127982195[/align]

Gidisine ( RakBishvilo )

Soz Deniz Duman

06.06.2014

u3e2amy7.jpg

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...