Uğur 21 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 21 Ekim, 2014 gönderildi İyi de sen kazanırken düzse düz lise mezunu olacaksın anadolu değil. Yoo ben Kocatepe Mimar Kemal Lisesi diye girdim, ben lise 2'ye gectigimde Mimar Kemal Anadolu Lisesi oldu adi, diplomamda da Mimar Kemal Anadolu Lisesi diye gecti.
Uğur 21 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 21 Ekim, 2014 gönderildi Hic hatirlamiyorum ki. Zaten TOBB'a kayit olacagim zaman almistim diplomami da. Yoksa para vermezdim bile.
Volkan 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi Mustafa'ya sordum kıız. Anadolu liselerinde sadece yabancı dil değil, sayısal ağırlığı da daha fazla. Ayrıca düz ve anadolu liselerinin kitapları farklı diye biliyorum.
Uğur 21 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 21 Ekim, 2014 gönderildi Ay bize anadolu muamelesi yapmadilar ama.
Uğur 21 Ekim, 2014 gönderildi Yazar 21 Ekim, 2014 gönderildi Gecin bunlari gecin cocuklar. Universiteye girdiginizde meslek lisesinden duz liseye, fen lisesinden anadolu lisesine, Turkiye'nin dort bir yanindan gelen insanlarla bir arada okuyacaksiniz. Bi onemi yok lisenin. Turkiye'de egitim de ortada Erman'in acikladigi gibi. Kendinizi gelistirmeye bakin sadece.
Volkan 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi Cümlemdeki hatayı fark ettim, düzelttim. Şimdi yeniden okuyabilersiiiin.
Volkan 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi Yüzden kaçtı diyoruuum 2. dil Almanca mı? Fransızca mı? Çince mi?
Volkan 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi Almanlar işsiz olup bu kadar çekim yaptıktan sonra normal.
Guest schlagerman 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi bende süperliseyi (yabancı ağırlıklı eğitim yapıyordu,1 yıl hazırlık gördüm) kazanmıştım sonra 12.sınıfta Anadolu lisesi oldu.diplomada yabancı ağırlıklı eğitim yapan lise olarak yazıyordu.her yıl okul yıkılacak deniyordu.Fenerbahçe şükrü saraç stadının yanındaki okul.o zaman ki ismi Kenan Evren Anadolu lisesiydi sonra adı değiştirildi malum ismi sakattı.aslında bizde devrimci yetiştik aslında yakında şöyle duyarsam şaşırmayacağım.öğretmen lisesine girdim,anadolu oldu,ağırlıklı fen eğitimi gördüm imam-hatipli olarak çıktım
Volkan 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi 1. Dönem Almanca: 77 İngilizce: 76 2. Dönem Almanca: 81 İngilizce: 79 puaa
Melih 21 Ekim, 2014 gönderildi 21 Ekim, 2014 gönderildi Kim kimi yalıyor yada yalamaya başladı çözemedim . malum forum kendinden geçti son zamanlarda yeni grupları özelden atsın biri
Pinlenen İletiler