İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ugurun oy orani % 43 zaten, sandiga gitmeyenler yuzunden geciyo % 50yi

gönderildi

Yeni Eurovisiontime a yeni muhalefet yakisir. Dogukan geregini yapsin.

gönderildi

Başkanımız elhamdülillah %50ye yaklaştı ve geçecek de %50yi geçme emrini ben verdim. Geçemezse kurultaya gideceğiz. Nabza göre şerbet.

gönderildi

Oy oranlarının %43 olduğu gibi spekülasyonlar var. Bunlar Paralel Ajans verileridir, halkı yanıltmaya yöneliktir. Oy oranımız %83.8'dir.

gönderildi

Oy oranlarının %43 olduğu gibi spekülasyonlar var. Bunlar Paralel Ajans verileridir, halkı yanıltmaya yöneliktir. Oy oranımız %83.8'dir.

yok % 100 oha :D:1silah:
gönderildi

Secim ilk turda tamamlanamayacak goruntusu verince 2. tur calismalari basladi.

deniz_baykal_carsaf.jpg

gönderildi

yok % 100 oha :D:1silah:

Henüz başkanımızın memleketi Tekirdağ'dan oylar sisteme girilmedi. Bekleyiniz.

@Semih yarıldım klfdghkjfdhgdkfjhgufkdjghsdkghdfklghdf

gönderildi

555x288http://hizb-russia.info/images/april2014/01/tur2.jpg[/img]

Ey sevgili kardeslerim, sevgili milletim, sevgili uyelerim!

Buradan Eurovision Time'i, Avro Vizyon'u, Foru Vision'u, EurovisionTR'yi, Musiverse'i, Lovelody'i, Crazyvision'u, ETT'yi, Onikipuan'i, Eurovision Dream'i, ............... selamliyorum.

Paralel yapiyla mucadelemiz devam edecektir.

....

Bugun Eurovision Time'in kapilarini kapatiyor, Yeni Eurovision Time'in kapilarini aciyoruz. Milletime guvenim sonsuzdur.

TESEKKURLER EUROVISION TIME!

gönderildi

Balkon konuşmamızdan yeni fotoğraf yayınlandı:

0bZRJZ.jpg

gönderildi

Bunlarin adinin Dogukan olduguna bakmayin, bunlar doguda yoklar. Bunlar kiyilarda varlar sadece. Ondan boyle 20 puanla mi kaybedecegiz 30 puanla mi muhabbeti yapiyorlar.

gönderildi

Bunlarin adinin Dogukan olduguna bakmayin, bunlar doguda yoklar. Bunlar kiyilarda varlar sadece. Ondan boyle 20 puanla mi kaybedecegiz 30 puanla mi muhabbeti yapiyorlar.

asdfasrhtml kazancaz başka yolu yok :D

%39 amacımıza ulaşıyoruz :D

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...