İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

faceden herkese bana oy verim dedim geçecem uğuru :D

benim sayemde asdfsadfasd :D

gönderildi

Ugurun oy orani % 43 zaten, sandiga gitmeyenler yuzunden geciyo % 50yi

gönderildi

Arkadaslar aldigim son bilgilere gore su an %62 oy oraniyla birinciyiz. Acilmayan sandiklar var halen, sandiklara sahip cikalim lutfen.

gönderildi

Bu seçimde bile yeterli oyu sağlayamayan Uğur Ceylan'ın kurultaya gitmesini istiyoruz. Uğur Ceylan ismi yanlış bile değil. Eurovision Time genel prensiplerinden sapıp gitgide islamforum.net'e dönüyoruz. Bu gidiş, gidiş değil.

gönderildi

Oylar calinmasin diye sandigin ustune osurdum bekliyorum.

gönderildi

Bu seçimde bile yeterli oyu sağlayamayan Uğur Ceylan'ın kurultaya gitmesini istiyoruz. Uğur Ceylan ismi yanlış bile değil. Eurovision Time genel prensiplerinden sapıp gitgide islamforum.net'e dönüyoruz. Bu gidiş, gidiş değil.

Yeterli cogunlugu bulursaniz buyrun gelin kurultaya Cem Bey.

:siritma::siritma:

gönderildi

Yeterli cogunlugu bulursaniz buyrun gelin kurultaya Cem Bey.

:siritma: :siritma:

1 oy yeterli mi qq
gönderildi

Konya ve Kayseri başta olmak üzere 68 ilden 1682 otobüs 11.303 kişiyle yola çıktık. Başkanımızı selamlayacağız.

gönderildi

sen hayırdır %47 sin ilk turu kazanamadın yaneeeee :D bu ne hazırlık :D

gönderildi

Ben Cem kardeşime de destek veriyorum. O böyle bir girişim içine girerse bilemem. Kurultay kararı alınirsa belki o da çıkar

Eurovisiontime inancının, bilincinin ve iddiasının üzerindeki külleri üflemenizi istiyorum. Alevi canlandırmanızı istiyorum. Bu konunun konuşulacağı zeminler ve mekanlar ayrı. Bunlar konuşuluyor ve konuşulacakta. Bundan korkmaya, çekinmeye gerek yok. 

gönderildi

sen hayırdır %47 sin ilk turu kazanamadın yaneeeee :D bu ne hazırlık :D

Allah'ın izniyle elektrik idaresi bizim elimizde. Provokasyon yapmayınız.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...