İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

Gündüz bi girdi çıktı sanırım. Meşguldü herhalde bir şey yazmadı.

gönderildi

Tepedeki BİZ BİR AİLEYİZ yazısında biz ve bir arasında boşluk yok gibi duruyor, gözüme battı. :D

gönderildi

Tepedeki BİZ BİR AİLEYİZ yazısında biz ve bir arasında boşluk yok gibi duruyor, gözüme battı. :D

Bosluk var be :h

Sent from my iPhone using Tapatalk

gönderildi

Mutsuzluk: Yarım saat boyunca yemeksepeti'ne üye olduğun mail adresini hatırlayamamak. Bir umutla hepsini teker teker denemek ve başarısız olmak.

Mutluluk: Yarım saatlik uğraşın ardından yemeksepeti'ne üye olduğun mail adresini hatırlamak.

gönderildi

Mutsuzluk: Yarım saat boyunca yemeksepeti'ne üye olduğun mail adresini hatırlayamamak. Bir umutla hepsini teker teker denemek ve başarısız olmak.

Mutluluk: Yarım saatlik uğraşın ardından yemeksepeti'ne üye olduğun mail adresini hatırlamak.

Yine mi Dominos?

gönderildi

Yine mi Dominos?

Yok ama hiçbi şey yememiştim çok mutlu oldumdu giriş yapabilince :D

gönderildi

Yiğit bana karşı yazılan yorumlara teşekkür etmeyi ne zaman bırakacak? o.O

gönderildi

Yiğit bana karşı yazılan yorumlara teşekkür etmeyi ne zaman bırakacak? o.O

:h
gönderildi

Istanbula donene kadar sarkilarinizi recaptan dinliyorum dinlemiyorum sanmayin sakin sadece cok kasio ulusal finalde dinleyemiyorum

gönderildi

Hah geldim

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...