İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

bende bundan sonra tsc ye katılmıyorum

Ben de katilmicam ki 5.sine :h

gönderildi

Ugurun finaller bitince son surat devam

gönderildi

oha Fransa Miley ve Britney kliplerine yasak çıkartmış :D

gönderildi

Rosalyn Rosenfeld forever !, umarım Jenny alır ödülü :D

-----------

ve tabiki de aldııııı!

American Hustle'ı hala izleyemedim ben (Gerçi toplasan filmlerden 2-3 tanesini izledim sadece ama ödül töreni dönemi ertelemeleri de bunun bi sebebi) İndirdim filmi ama nasılsa gelicek sinemalara diye izlemedim. Ara ara biraz bakayım dedim de Jennifer'ın olduğu bütün bölümlere bakmadan geçemedim, Silver Linings'tekindem de çok daha fazla etkileyiciydi bence performansı. Amy Adams da çok iyiydi yalnız, artık bi ödül verebilirler ona da.

gönderildi

Rosalyn Rosenfeld forever !, umarım Jenny alır ödülü :D

-----------

ve tabiki de aldııııı!

American Hustle'ı hala izleyemedim ben (Gerçi toplasan filmlerden 2-3 tanesini izledim sadece ama ödül töreni dönemi ertelemeleri de bunun bi sebebi) İndirdim filmi ama nasılsa gelicek sinemalara diye izlemedim. Ara ara biraz bakayım dedim de Jennifer'ın olduğu bütün bölümlere bakmadan geçemedim, Silver Linings'tekindem de çok daha fazla etkileyiciydi bence performansı. Amy Adams da çok iyiydi yalnız, artık bi ödül verebilirler ona da.

Ben merakımı yenmekte ustaca davranıp çok bakmadım arada yayınlanan kliplerden falan ama zaten fragmandan ondan bundan anlaşılıyor, Silver Linings'de çok hakkı yenecek diye korkmuştum ama Oscar verdiler dumur oldum :D (Emmanuella Riva faktörü) Amy Adams'ın kötü oynadığı bir film hatırlamıyorum, hakkını yıllardır yiyorlar onun, bu filmle de ödül alacağını sanmam (The Figher (aman tanrım) ve özellikle The Master (aman tanrım x500) ile ödül alamadıysa bununla da alamaz
gönderildi

Aldı valla :D

dumur oldum yine (Meryl Streep faktörü buda) :D çok iyi oldu bence, american hustle en iyi komediyi de alır
gönderildi

Hadi Cate Blanchett de alsın bi tane

gönderildi

bu arada nereden izliyorsun, e2nin shameless, white queen, sherlock ve wire fragmanlarından usandım

Hadi Cate Blanchett de alsın bi tane

aklımı mı okuyorsun? bu kadarı da olmaz!
gönderildi

e2'den izliyorum ben de. İnternetten orjinal yayından izlicektim ama aday açıklamasında çok takılmıştı, ondan mecbur e2 :D

Laf ettik diye mi gitti yayın, n'oldu :D

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...