Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Yuzuk'un tamami vardi zaten nette. Yuzuk Apayri albumunden son anda cikartilmis yerine Sakin Olmaliyim konmus diye duymustum. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Melih 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi kördüğüm dizisinde hande versionu çalıyordu doktorlarda bengülü hali çaldı ama hande en iyi okuyan tabi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Agla Kalbim'in kaliteli bi versiyonu da yoktu nette hep dizilerden calma cirpmaydi. Keske Ask Beni Hep Degistirecek de olsaymis bi o eksik. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Bence de. Ama alinmamasi iyi olmus cok ucuz duruyo. 32 Kisim ondan iyi. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Melih 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi ne diyor bu ayol 32 kısım en favori parçamdı benim o albümde
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Handenin en apaci sarkisi ondandir iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Pardon Acisi Cikiyor'u unutmusum. Ahauahauhu. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Akraya yakismayan Akralik durmayan tek sarki o bence. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Melih 9 Ocak, 2014 gönderildi 9 Ocak, 2014 gönderildi ya ya ya ya bence akranın en gereksiz şarkısı bence mutluyduk
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Bana Olanlar kliplenmesi gereken sarkiydi bi kez daha anladim. Zamanin otesinde Hande sarkilarindan, Akraya girebilirmis. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Uğur 9 Ocak, 2014 gönderildi Yazar 9 Ocak, 2014 gönderildi Aynen. Bu versiyon ilk demolardan biriymis demek ki, gerci bunu da seviyodum ben ama yeni albumdeki versiyon cok iyi duruyo ya. Bi de klip cekiyomus hahahah
Pinlenen İletiler