İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

[align=center]:Andorra:[/align]

[align=center][video=youtube]

[/align]

[align=center]:Andorra:[/align]

bu şarkı kazancak şarkıydı :(

gönderildi

Eurovision 2014 sarkilari aciklandikca anasayfamizdaki playlistte download linkiyle beraber yer alacaktir. :Ukraine: eklendi.

gönderildi

ukrayna tacatanın şarkısını çalmış :h tiki tiki tak tak tak tacata :h

gönderildi

s3candir diye bi uye gelmis isteye. S3 mu kaldi? :h

• Anırdım 1
gönderildi

Bence arkadas onu kastetmemis. bakiniz s3 un ingilizce okunusu es 3. Arkadas eskisehir sporlu oldugu icin es3 koymus olabilir adini cunku es es es ki ki ki eski eski es diye tezahuratlari var (es es es)

gönderildi

2. si gerceklestirilicek olan Eurovision Time Video Muzik Odulleri 2013 un on hazirliklari Ocak ayi icersinde gerceklestirilecektir.

gönderildi

2. si gerceklestirilicek olan Eurovision Time Video Muzik Odulleri 2013 un on hazirliklari Ocak ayi icersinde gerceklestirilecektir.

Ne cabuk gecmis bir yil, daha dun gibi. Bu sefer daha guzel hazirlanalim, yayin icin falan. :D Super!

gönderildi

Aynen her gecen yil en iyisini yapmak icin caba gosterecegiz.

gönderildi

YONCANIN ÖNÜNÜ KESMESELER MADONNA TEYZENİN TAHTINI SALLARDI TÜRK OLMASINA RAĞMEN !

last fm haftalık top 10 şarkılarımı yazacağım bir konu açıcam :D auhauh canım sıkıldı :D

gönderildi

[align=center]DANİMARKA 74.SÜ RİGA'DA GERÇEKLEŞECEK EUROVİSİON TİME ŞARKI YARIŞMASI İÇİN ŞARKISINI BUGÜN AÇIKLADI. DANİMARKA'YI RİGA'DA MICHAEL RUNE, ŞARKICI CECILIE FLEUR İLE TEMSİL EDECEK.[/align][align=center][/align][align=center]4cu.png[/align]

gönderildi

[align=center]oha bi yarışma buldum 13 ülke yarışmış 5i kazanmış :h onu geçtim Belçikalı bir grup hem Belçika adına hem Lüksemburg adına yarışmış "REZALET" :D

vt2uz.png[/align]

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...