İçeriğe atla

Geyik 2014

Pinlenen İletiler

gönderildi

[align=center]Bu Kesha manyak yahu :)

1471884_10152136788344459_173250603_n.pn[/align]

gönderildi

Arkadaşlar bu arada benim de olumlu yorumuma da olumsuz yorumumuma da çok takılmayın :D bakınız en güncel örneğim geçen yarışmadaki iki ülkeden:

San Marinoya yaptığım yorum:Bianca Atzei çok severim aslında ama bu şarkıyı pek beğenmedim. Puanım:10

Almanya'ya yaptığım yorum:Fena değil! Puanım 5

Recap anında ve şarkıları dinledikçe her şey değişebiliyor yani :D

gönderildi

Tsc sonuclari aciklanmadigi icin haftalik analiz yarina ertelendi

gönderildi

son kez bir solistimi ikinci kez yollayacağım :h bu sefer kazanıcak :D cak cak cak :D

gönderildi

yani tanrıçamın tüm şarkılarına tapıyorum orası ayrı ama en sevdiklerim speechless ve born this way olmasına rağmen APPLAUSE 540. kez dinliyorum şuan :h

gönderildi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız? :D

Uzun bi ara verdim (yine) :( Ama tekrardan sizlerleyim.

gönderildi

Hosgeldin Tacim! Ozledik valla, nerelerdesin sen? :D

gönderildi

Hosgeldin Tacim! Ozledik valla, nerelerdesin sen? :D

Hoşbulduk Uğur, ben de özledim sizleri. Şimdi bir gazeteci adayı olarak uğraşmam gereken bir takım şeyler vardı. Gerçi hala var :D Ayrıca bir roman yazıyorum. Yoğunluk çok fazlaydı, burayı boşladım gibi oldu biraz. O yüzden hepinizden özür diliyorum :D
gönderildi

Aslında Rusya'yı bırakmak gibi bir niyetim yoktu eğer istediğim ülkelerden biri boşalsaydı değiştirecektim sadece ama Etyb nin son yasaklama kuralını görür görmez bir şeyi yapamayacak/yasaklanma olma durumu cidden şaşırttı beni.Katılmadınız kalın aynı ülkede o zaman? Hiçbir mantıklı yanı yok bence kararın.

gönderildi

[align=center]:Andorra:[/align]

[align=center][video=youtube]

[/align]

[align=center]:Andorra:[/align]

gönderildi

Ozel durum olayi var iste. O zaman anlayisla karsilanir.

Bence karşılanmamalı bir kural geliyorsa herkese gelir.10 yarışmanın tamamında şarkısını açıklamamışsa birinde bile sebebi ne olursa olsun değiştirememeli madem böyle bir kural var.Yada kural değiştirilmeli ibare olarak:Özel sebepler hariç tutularak 10 yarışma boyunca bir kez bile yarışmamış olan ülkeler o ülkeyle devam etmek zorundadır.

Kural bu şekilde değiştirilirse de ben de özel sebebimi ortaya koyarım mazaretimi.Ama değiştirilmezse aynı kefede yargılanmak zorundayız.Yanlış mıyım @Uğur?

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.

• Yeni Oluştur...