Melih 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi [align=center][/align] Yağmurlu Bir Günde Tutmuştun Ellerimi Senin Üstüne Beyaz Pardesü Bense Karşında Sırılsıklam Kalbimi Aldın Bırakmayacağını Sandım Beni Böyle Bıraktığına İnanamadım Nasıl Ellerimi Bıraktın İnanmadım Ellerim Buz Tuttu Şimdi Sen Bensiz Nasıl Oldun Görmek İstemedim Nakarat Gitme Gidersen Beni Kendi Elinle Asarsın Sadece Sevmen Yeter Gitmeee Elimi Tut Ve Sonsuza Kadar Kalbinde Kalsın DÜZENLEMELER OLACAKTIR ...
Ulaş 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi [align=center][/align] Yağmurlu Bir Günde Tutmuştun Ellerimi Senin Üstüne Beyaz Pardesü Bense Karşında Sırılsıklam Kalbimi Aldın Bırakmayacağını Sandım Beni Böyle Bıraktığına İnanamadım Nasıl Ellerimi Bıraktın İnanmadım Ellerim Buz Tuttu Şimdi Sen Bensiz Nasıl Oldun Görmek İstemedim Nakarat Gitme Gidersen Beni Kendi Elinle Asarsın Sadece Sevmen Yeter Gitmeee Elimi Tut Ve Sonsuza Kadar Kalbinde Kalsın DÜZENLEMELER OLACAKTIR ... Bu sözler hangi şarkıya ait?
Ulaş 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi Bu şarkıya kendim yazdım bişiler Tamam, anladım
Melih 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi [align=center]AŞK[/align] [align=center][/align]
Melih 21 Haziran, 2013 gönderildi 21 Haziran, 2013 gönderildi [align=center][/align] Fena sardım çöküntüdeyim sanki
Cem 22 Haziran, 2013 gönderildi 22 Haziran, 2013 gönderildi Hande Yener - Kibir dinliyorum. Türk müziğinin en iyi şarkılarından açık ara.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap