İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Su an sahnede olan amca 0 puanda kalmali bu ne

gönderildi

Biraz gerçekçi düşünmek lazım, böyle bir organizasyonu düzenlemek kolay değil. İlk seneler "acaba tutacak mı?" mantığında olacaktır. Kimse 30 milyon euroluk bi organizasyon beklemiyodu sonuçta. Koskoca EBU'nun JESC'yi bundan daha başarısız düzenlediği dönemler oldu. Aynı EBU dans yarışmasını nasıl batırdı onu da biliyoruz. Ha Türkvizyon d başarısız olup 2-3 seneye kalkacak bence ama şimdiden ESC ile karşılaştırmak biraz acımasız bence.

gönderildi

şuan kafamı duvalara vuruyorum :h

gönderildi

ESC'de final görürdü o :D

gönderildi

Saka misin :h Cek Cumh. gibi 0 cekerdi yfde. Aha Saddam cikti.

gönderildi

1-2 ayda bu kadar ülke toplayıp bunu yapmaları bile iyi bişey bence ama 100 yıl sonra bile Eurovision olamaz bence

gönderildi

Saka misin :h Cek Cumh. gibi 0 cekerdi yfde. Aha Saddam cikti.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: kapayalım peçeleri kız vururlar bunlar :D
gönderildi

Eurovisionla kiyaslamayayim tamam diyorum TRTnin yaptigi yarismalarla kiyaslayayim hepsi rezalet ve yuz karasi oldugu icin soyleyecek soz bulamiyorum. Bu paraya TUF yapsak daha cok izlenirdi.

gönderildi

Bu arada TRTnin Eurovision haric duzenledigi en iyi ve tek iyi organizasyon Trt Muzik Odulleri'dir.

gönderildi

ülkenin ismi ne uzun ömür yetmez :h kaç bayrak birleşmiş :D uhauhauhuh etscyede ekle uur :D

gönderildi

Türkvizyon Zamanı Şarkı Yarışması (TZŞY) yapılsa ya.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...