İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

son kozları bunlar :D

Türkiye’nin starlarının “Taht Yarışı”nda ilk eleme akşamında sert tartışmalar ve gergin anlar yaşandı.

"Veliaht”ta yarın akşam yayınlanacak olan ilk eleme akşamında jüri üyeleri arasında kıyamet koptu.

Pop müziğin en güçlü seslerinden Nükhet Duru, Hande Yener’in Veliahtı Elif Kaya’yı çok sert bir dille eleştirerek “Sen git oyunculuk, mankenlik filan yap” diyerek tartışmaların fitilini ateşlerken, Kutsi-Emre Altuğ ve Nükhet Duru arasındaki “Haksız oy” tartışması beyefendiliği ile tanınan Cengiz Kurtoğlu’nu çileden çıkardı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Veliahtını değiştirerek yeni Veliahtı Ezo ile yarışmaya devam eden Deniz Seki, Veliahtı ile düet için Orhan Gencebay şarkısı seçince kıyamet koptu. Ezo, jüriden gelen ağır eleştiriler karşısında sahneden ağlayarak ayrılırken Deniz Seki’nin sinirden yerinde duramadığı gözlerden kaçmadı.

gönderildi

Rayting oyunlari basladi :)

gönderildi

keserler oraları :h nünüyle denizini bokunu yesin ordakiler ayrıca cidden acı veriyoru böyle bok gibi söyleyen gitsin mankenlik yapsın nünü haklı

gönderildi

Aaa bu hafta Aci Veriyorumu soylediler...

gönderildi

keserler oraları :h nünüyle denizini bokunu yesin ordakiler ayrıca cidden acı veriyoru böyle bok gibi söyleyen gitsin mankenlik yapsın nünü haklı

bence de :D o ne biçim ses öyle

gönderildi

hoş handede avrupai olucam diye eski muhteşem şarkılarını eski muhteşem sesiyle söyleyemio ama nede olsa hande yener ama O karıya tahammülüm yok........... gelmiş

gönderildi

Kim elendi bu hafta uyuya kaldim kacirdim bu hafta

gönderildi

nükhet'le kavga eden kutsi'yi kınıyorum :D adam mı oldu da onunla tartışıyor

gönderildi

Soner hepsi yalan kulis arkasini gor hepsi kakarakikiri hande paylasio bazen...

gönderildi

nükhet duru gibi bi efsane bu olaylara alet olmaz :h

gönderildi

Soner hepsi yalan kulis arkasini gor hepsi kakarakikiri hande paylasio bazen...

arkadan bakmayı sevmiyorum :h önden görüyoruz biz sonerle :h

gönderildi

Veliaht bu gece ilk kez 5. olarak ilk 5'e girebildi anlik verilerde.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Yeni Oluştur...