Melih 16 Mayıs, 2018 gönderildi 16 Mayıs, 2018 gönderildi Albüm çok boktan olmuş Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2
Mustafa 20 Mayıs, 2018 gönderildi 20 Mayıs, 2018 gönderildi Güzel olmuş valla 90 lar tadından uzaklaşmamış sondaki Devrim Karaoğlu vokalide çok hoş olmuşşşşş 4
Pınarella 20 Mayıs, 2018 gönderildi 20 Mayıs, 2018 gönderildi handenin yorumu çok güzel olmuş bende beğendim tam uymuş şarkı kendisine 3
Uğur 20 Mayıs, 2018 gönderildi Yazar 20 Mayıs, 2018 gönderildi Güzel okumuş aferin. Niran Hande'den çok daha iyi okuyabilecekken, batırmış. 4
Mustafa 29 Mayıs, 2018 gönderildi 29 Mayıs, 2018 gönderildi Love Always Wins klip yönetmeni: Farbod Khoshtinat https://www.farbod.me/ 1
Cem 28 Ağustos, 2018 gönderildi 28 Ağustos, 2018 gönderildi @Mustafa eklemeyi unutmuş ben ekleyeyin 2 1 1
Züreyfa 28 Ağustos, 2018 gönderildi 28 Ağustos, 2018 gönderildi İngilizce şarkısı ne kötüymüş. 15 yıldır İngilizce şarkı yapacağım diyor ama aksanı oldukça ağır kalmış. Türkiye'de bundan çok çok daha iyi İngilizce şarkılar çıkarmış DJ'ler ve şarkıcılar varken, onlardan biraz yardım alsaymış keşke. Belarus ulusal finali 4.sü olmuş bu haliyle. 1 2
Chatigo 1 Eylül, 2018 gönderildi 1 Eylül, 2018 gönderildi anadili ingilizce değil, kimse ingiliz amerikan gibi ingilizce söyleyemez zaten lise mezunu birinin bugünün şartlarında türkiyede ingilizce bilmesi bir de aksanlı bilmesi çok zor iş, bu yaştan sonra bunu yapabilmesi bile takdire şayan bence eğer devam edecekse ilerletmesi yararına olur bence 3 1
Züreyfa 1 Eylül, 2018 gönderildi 1 Eylül, 2018 gönderildi Farklı aksanlarla dil konuşmak çok normal bir durum. İletişim için ana dili harici bir dil kullanması gereken birisinin belirgin aksanının olması tabii ki bir sorun değil fakat bir dilde şarkı söylemek gibi bir iddian varsa, telaffuzu düzgün yapman da gerekir diye düşünüyorum.Türkiye dahil Dünya'nın her yerinde İngilizce şarkı yapılıyor. Nice İngilizce bilmeyen Rus/Azerrbaycanlı şarkıcı, doğru düzgün okudu İngilizce şarkılarını Erevizyon'da. 1 1
Uğur 3 Eylül, 2018 gönderildi Yazar 3 Eylül, 2018 gönderildi Ben aksana hiç takılmıyorum da, şarkı kötü Bilirsiniz nakaratı olmayan şarkıları sevmem cnm 1
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap