Mustafa 18 Nisan, 2018 gönderildi 18 Nisan, 2018 gönderildi Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3
Mustafa 29 Nisan, 2018 gönderildi 29 Nisan, 2018 gönderildi https://soundcloud.com/deaddogofficial/love-always-wins-demo-mp3 1
Cem 5 Mayıs, 2018 gönderildi 5 Mayıs, 2018 gönderildi Berbat bi şarkı, berbat bi düet, ortalama bir klip. :beyimbilir: 3
Melih 5 Mayıs, 2018 gönderildi 5 Mayıs, 2018 gönderildi Bende klibi beğenmedim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2
Mustafa 5 Mayıs, 2018 gönderildi 5 Mayıs, 2018 gönderildi Hande nin 1 kliplik tecrübesine göre gayet iyi bi klip beklentim yüksek değildi zaten 2
JO BLACC 5 Mayıs, 2018 gönderildi 5 Mayıs, 2018 gönderildi Klip hoş, şarkı boş Ne kadar kendi şarkısı olmasada şarkıda bulunduğu için söylüyorum; Hande sürekli bu tarz şarkılar yapmayı bırakmalı. BIKTIRDI. Ve gereksiz bi düet o kadar isim varken bu karıyla neden ki? kalitesini düşürmüş YAZIKKKKKKK (dipnot: Hande mert ekrenle çalışmayı bırakmalı.) 2
Züreyfa 5 Mayıs, 2018 gönderildi 5 Mayıs, 2018 gönderildi Serdar Ortaç, buna "bakkal" benzetmesi yapsa yeridir artık. Seviyeyi düşüre düşüre dünyanın merkezine ulaştı maşallah. 3
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap