İçeriğe atla

Hande Yener Fan Club (HYFC)

Pinlenen İletiler

gönderildi

birde şöyle bir sey sabah magazin programlarında hep handeye olumsuz şeyler söyleniyo demet yalanıyo çok salakça bi durum

gönderildi

Bi Lerzan Mutlu vardı geçen dönem Hande'ye sahip çıkan o da yerini Nihat Doğan'a bırakmış bu yayın döneminde. :h

gönderildi

Ben de DMC şarkıcısı olsam beni de överler. :h

gönderildi

ya onlar ne anlar müzikten??

demet her programda telefonla bağlanıp sizi izliyorum çok seviyorum derse onu yalarlar tabii.

hande o tabakanın seveceği biri değil. zürey beyler gibiler işte eleştirir ancak

gönderildi

bence o da deil hande hiç bi sabah programına gitmiyo yüz vermiyo hiç birine o maşallah hepsini geziyo ondan herhal

gönderildi
bence o da deil hande hiç bi sabah programına gitmiyo yüz vermiyo hiç birine o maşallah hepsini geziyo ondan herhal

Hande o konularda cidden kararlı. Okan'la Hayrola zamanı tartışmıştı, bir daha cidden programına çıkmadı hiç - diye biliyorum.

gönderildi

aynurcum özetlemiş, demet akalın tam olarak;

yanına gelen olur

seni de gören olur

çamur at izi kalır

sana inanan olur

gönderildi

Hepsi Hit Vol 2 ne zaman çıkacak Musty belli mi?

gönderildi

klibide çok güzl ya o şarkının şitolkholm metrosunda çekilmiş keşke hande de tekrar şenol korkmazla çalısmaya devam etse

gönderildi

belli değil yeni şarkılar ekleniomuş daha

gönderildi

Hande'nin zamanında Serdar Ortaç yapınca yerden yere vurduğum konser görüntülerinden video klip yapması olayını HAZ-ME-DE-Mİ-YO-RUM.

gönderildi

o kısımda ben de biraz şaşkınım. çok kolaycılık. bi de öyle bir şarkı hiç hak etmedi öyle bir video klibi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...