Züreyfa 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi @Semih ne oldu yok mu bahcevan tv bu gece Bahçevan TV'de skandallar dönüyo. Genel yayın yönetmeni, patron gezi olaylarını yayınlatmadı diye istifa etmiş. RTÜK başkanı bu olaylara sinirlenmiş. TMSF kanala el koymak üzereymiş. Yayın çok zor, anca tekrar yayınlar bu günlerde.
Guest Boran 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Cemin pofili nerde Bu saçma ortamı çekemedi daha fazla
Melih 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi aaa daha demin whatsaptan konuştum birşey demedi hayrola bir sorunmu oldu
Reyiz 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi @Semih ne oldu yok mu bahcevan tv bu gece Bahçevan TV'de skandallar dönüyo. Genel yayın yönetmeni, patron gezi olaylarını yayınlatmadı diye istifa etmiş. RTÜK başkanı bu olaylara sinirlenmiş. TMSF kanala el koymak üzereymiş. Yayın çok zor, anca tekrar yayınlar bu günlerde. Aynen .Kurtlar Vadisi 1. bölümden başlayacaklarmıs.
Melih 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi fanlarım sadece insanlar değil [align=center][/align]
Chatigo 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi fanlarım sadece insanlar değil [align=center][/align] ben onu yeriiiiiim!!!!!!!
Reyiz 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Onu bunu yiyeceğinize siz benim imzamı yiyin
Züreyfa 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Luna'nın avukatı olarak resimlerini izinsiz yaymaktan siteyi ve Melih'i mahkemeye vericez.
Melih 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Luna'nın avukatı olarak resimlerini izinsiz yaymaktan siteyi ve Melih'i mahkemeye vericez. s3 ümü satamam
Reyiz 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Luna'nın avukatı olarak resimlerini izinsiz yaymaktan siteyi ve Melih'i mahkemeye vericez. s3 ümü satamam ya esüçün seni satarsa ?
Pinlenen İletiler