İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

@Uğur @Cem @Boran

Sizi Nordikduyuya davet ediyorum, el ele verelim, @Daisuke ile ülkeleri takas edelim. qq

:afro: Ben bir şey yapamam Muavin. Bu ülkede adalet var.

gönderildi

Lihtenstayn disinda alternatif nedir diye sordum.

ayyyyyyyyyyyyyy bilmiyorum akşama kadar düşünmem lazım asabi yogi

gönderildi

Ben sordumdu Batuhan'a dusunmuyomus Izlanda'yi birakmayi. 60'tan sonra belki be Ulasim.

gönderildi

@Uğur @Cem @Boran

Sizi Nordikduyuya davet ediyorum, el ele verelim, @Daisuke ile ülkeleri takas edelim. qq

:afro: Ben bir şey yapamam Muavin. Bu ülkede adalet var.

tumblr_inline_mgd0l3mzJT1r6i4f7.gif

gönderildi
@Stefán Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Derin Devleti tarafından izlemeye alındınız.
gönderildi

Niye diger ETYB'ler etiketlenmemis, ne ayip.

gönderildi

@Stefán Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği Derin Devleti tarafından izlemeye alındınız.

Ailecek sevgiyle falan...

gönderildi

bu yarışma benim her şeyim ben bu sitede yaşlanmak istiyorum bu siteye kurşun sıksalar ilk ben kendimi öne atarım :D

gönderildi

bu yarışma benim her şeyim ben bu sitede yaşlanmak istiyorum bu siteye kurşun sıksalar ilk ben kendimi öne atarım

:D

gönderildi

Ulaş'ın paylaştığı gifler :kalp:

Biriktiriyorum daha, ne gifler var da ortam yok. Bazıları da küfürlü, tereddüt ediyorum paylaşmaya qq

gönderildi

bu yarışma benim her şeyim ben bu sitede yaşlanmak istiyorum bu siteye kurşun sıksalar ilk ben kendimi öne atarım :D

Aklima Melih'in "Herkes gelir gecer, Eurovision Time baki kalir demek istiyorum." sozu geldi.

:pray:

gönderildi

bu yarışma benim her şeyim ben bu sitede yaşlanmak istiyorum bu siteye kurşun sıksalar ilk ben kendimi öne atarım

:D

gönderildi

Ulaş'ın paylaştığı gifler :kalp:

Biriktiriyorum daha, ne gifler var da ortam yok. Bazıları da küfürlü, tereddüt ediyorum paylaşmaya qq

Holişit. :kahve:
gönderildi

Niye diger ETYB'ler etiketlenmemis, ne ayip.

Sen diğer ETYB'lere sormadan ETYB açıklaması yapınca ayıp diğil de, bu mu ayıp?

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...