İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Kimya, Dil Anlatım ve Hz. Muhammed'in Hayatı bugündü. Kimya mükemmeldi, Dil Anlatım güzeldi, Hz. Muhammed'in Hayatı berbattı. Ateistim ben :h

gönderildi

dalga geçeceksin ama benim Sağlık :h 57 almışım dedim kesin 90 falan alırım çok basit kesin yanlış girdi :dil3:

gönderildi

Yiğit defol bende düşük sandım ^^ 70 alana çok yüksek aldın kopya mı çektin diyorlar :h şimdi not kalktı ya 50yi geçsin benim için yeterli :D

gönderildi

Matematik de 70 ama yükselecek o bu sınavla birlikte. :h Benim için not önemli. Zaten çok zor soruyorlar. :S

gönderildi

takdir alır mıyım alamam o yüzden amacım teşekkür onuda alırım bu notlarla :D bizim sınıfta 85 aldım diye bir kız ağladı yaaa :D o notu bulamayanlarda var :D

gönderildi

Au petit matin

La rue Dupin,

La boulangerie

Le cafe chaud

C'est ça la vie!

gönderildi

Kurtköyde kar yağınca Pendikte okullar tatil ediliyomuş Kurtköyde kar yağsııııın :D

gönderildi

puanlarımın efsane gibi merak uyandırması açısından şarkılarınızı dinleyip yorum yapmayacağım puanlarımdan anlarsınız :h

gönderildi

[align=center]ETSC'nin gördüğü en iyi şarkılardan bence...[/align][align=center]

[/align][align=center]

[/align]

gönderildi

bu yarışmadaki bir şarkı 8 . etscdeki bayıldığım ama hakkı yenen bir parçaya ne çok benziyor biraz daha dinlemem lazım :h

gönderildi

bu yarışmadaki bir şarkı 8 . etscdeki bayıldığım ama hakkı yenen bir parçaya ne çok benziyor biraz daha dinlemem lazım :h

Oha :h

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...