İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

E hadi benim soner hüseyin mustafa yiğit hariç hepinizin hayatından çıkma zamanım :) çünkü gerçek hayatımda asla tahammül edemediğim YAVŞAKLIK YALAKALIK bulaşmış bu foruma istediğiniz üyeleri yerimize alın batmadık diyerekten ne kadar kalıcı olacaklar bizim gibi çok meraklar içersindeyim yine dobralığımla ayrılıyorum

HAYATINIZDAN MELİH GEÇTİ 2 YIL BOYUNCA KEYFİNİ SÜRÜN :)

BAY BAY

gönderildi

anlaşıldı yine uğuru yalıyor :D

Amacim o degildi ona bakarsan bak bi ornek daha Darin elenirken ben raziydim Ugur bana geldi Darin ve bi Italyan vardi onun arasinda karar veremiyorum cok kotuyum falan dedi bende Elisa miydi neydi onu koru Darin zaten haftaya elenir dedim Uguru yaliycak olsam bunu demem :goz:

gönderildi

Kusura bakma Volkan ama ben yeni duydum susupta gelecege bakamam sahsen tamam kimse sutten cikmis ak kasik degil ben hic bir sikeye dahil olmadim kabul edemem boyle bir sey bana ve tum uyelere yapilmis cpk buyuk bir haksizlik bundan sonra yapilacak oylamalarda guven soz konusundan nasil bahsedilir sence...

gönderildi

Kimin kimle kavga ettiğini bile çözemiyorum şu an yalnız. Bitirin de ETSC bölümünü temizleyelim en azından

gönderildi

Almanya'yi da bosa cikartabilirsiniz.

gönderildi

@Semih @allora! @Epiphany

gelemedim çok üzgünüm. Bir daha buluşalım bu hafta nolur. Müsaitseniz tabi. Özledim be :(

Senin için ayarlarız. :D

gönderildi

gelemedim çok üzgünüm. Bir daha buluşalım bu hafta nolur. Müsaitseniz tabi. Özledim be :(

Senin için ayarlarız. :D

Ağlıyorum..
gönderildi

konuşalım bunu bence etraflıca :)

gönderildi

konuşalım bunu bence etraflıca :)

Yaşasın. Ümit var!
gönderildi

Grammy oylamaları incelenmeli bence de.

Grammy'de oyları ben topladım @Semih ve herkes biliyor ki ben asla sonuçlara şeffaflık düşürecek bir uygulama yapmam.
gönderildi
@Reyiz sen bizim çıkışa gelmedin ama biz gelicez :D Anıl için Feyzayla geliyoruz sanada uğrarız :D
gönderildi

O değilde timestar da bütün olaylar benim üstümden dönmüş.Üzüldüm.

gönderildi

@Reyiz sen bizim çıkışa gelmedin ama biz gelicez :D Anıl için Feyzayla geliyoruz sanada uğrarız :D

ne zaman @volki kaçta

gönderildi

büyük ihtimalle Çarşamba günü gelcez 9 dersmiş onların o gün bizle aynı saatlerde çıkıyolar

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...