İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ugrayamadiklairma ve ulusal finallere yarin ugruycam dostlar iyi geceler

gönderildi

ulasın sitesi hayattamı hala

gönderildi

Norveç kazansın artık.

gönderildi

ben derece alsın diye yolladığım şarkılar oldu kabul ediyorum ama beğenmeden hadi bu derecesi alsın beğenmedim ama bunla 1. olayım dediğim olmadı beğendiğim şarkıyla iyi derece almak istiyorum ben

Beğenmeden şarkı yolluyosun demedim zaten. "Derece kaygısı" dedim. Son dönemde Hollanda'nın ve Belçika'nın derece için bastırdığı dönemdeki şarkılara benzettim @Volki

gönderildi

ben derece alsın diye yolladığım şarkılar oldu kabul ediyorum ama beğenmeden hadi bu derecesi alsın beğenmedim ama bunla 1. olayım dediğim olmadı beğendiğim şarkıyla iyi derece almak istiyorum ben

Beğenmeden şarkı yolluyosun demedim zaten. "Derece kaygısı" dedim. Son dönemde Hollanda'nın ve Belçika'nın derece için bastırdığı dönemdeki şarkılara benzettim @Volki

59.-62. ETSC arasındaki şarkılardan sadece 60. ETSC şarkımı derece yolladım diğer 3ünün madalya alacağı aklımdan geçmemişti

gönderildi

ben söylüyorum zaten heryerde basbas bu şarkıyı derece için yolladım kendim hayatta dinlemem diye :D

gönderildi

heh birde o konu var ben beğenmeden derece için şarkıyı şöyle yollarım 2-3 kişi peş peşe önerir yollarım Don't Stop öyle oldu sabah Melih önerdi akşam Uğur önerince yolladım

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...