İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Konyalim pizza bir harika. Tavsiye ederim ama kalin hamurlu alin.

gönderildi

Domino's a sitelerinden, telefonla, sikayetvar.com dan şikayet yağdırıyorum bi geri dönüş alamadım.

Niye, ne yaptılar? Camları indirelim mi? :siritma: :siritma: :siritma: :siritma:
gönderildi

Denicektim bugün (hazır ucuzken dedim), sinir ettiler denemiyorum. Sorunumu çözsünler önce. sikayetvar.com'da üyeliği olan varsa destek olsun şikayetime :D

gönderildi

Merkel kazanmış :Germany: Almanya'daki seçimleri galiba. İlk tebriği :Vatican City: Papa yapsın; Tebrikler @Musty

gönderildi

Domino's a sitelerinden, telefonla, sikayetvar.com dan şikayet yağdırıyorum bi geri dönüş alamadım.

Niye, ne yaptılar? Camları indirelim mi? :siritma: :siritma: :siritma: :siritma:

Pizzanın yanında yoğurt sos istedim. Kola poşetinin içine atıyolardı genelde. Teslim aldım siparişi bi baktım sos çıkmadı (parasını aldı ama tabii ki). Pizzayı açtım ondan da baharatos çıkmadı. Aradım 4 defa açmadılar 5.de açtılar "Hemen yollatıyorum." dedi adam. 1 saat bekledim ne gelen var ne giden. Soğuk baharatsız ve sossuz yedim sonra pizzayı.

gönderildi

Aa ağzını yırtalım. Ben soruyorum yoğurt sos içinde mi diye. :h Bir de baharat sos acı geliyor. :h

gönderildi
@uğur şu introya benzer bişiler yapalımmı kazananlar gösterilecek başta felan sonra ETSC Logosu :D
gönderildi

Yapabilirsen yapalim Reyiz :D Face'e bi gel bu arada. :D

gönderildi

Bunun şerefine bi yayın patlatır Uur bu gece.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...