İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

edebiyat kitabındaki soruların cevapları nette var mı? :D

gönderildi

bilmem ben kitaptaki etkinliklerin falan cevaplarının yayınlandığını daha geçen senenin 2. döneminde öğrendim mal gibi kendim yapıyodum :h

gönderildi

ben lisedeyken onların cevapları için kitapçıklar alıyordum kırtasiyede satılıyordu ahahah

gönderildi

bilmem ben kitaptaki etkinliklerin falan cevaplarının yayınlandığını daha geçen senenin 2. döneminde öğrendim mal gibi kendim yapıyodum :h

Oha. :h:siritma: :siritma: :siritma: :siritma:
gönderildi

Oha. :h:siritma: :siritma: :siritma: :siritma:

ordakini silmişsin fark etmedim sanma :D bende kendime öyle dedim oha falan diye :h

gönderildi

O değil de Coğrafya'da herkese kaçıncı tercihini sordu hoca. Herkes işte 1. tercihim, 2. tercihim derken ben 7. tercihimdi dedim ve herkes bana baktı. ahahhahaha qq

gönderildi

benim 4. tercihimdi ben zaten o okulu istiyodum başarısı yüksek öğretmenleri iyi her türlü faaliyete katılıyorlar diye annem neden daha iyisi olmasın diye diye ekledik 4. sıraya indirdik :P

gönderildi

Bizim okul bu sene birden fazla ülkeyle Comenius yapacakmış. Hocaya yalvarmayı planlıyorum alsın diye.

gönderildi

bizim okul sene sonunda ilk 10a giren kişileri yurtdışına yolluyo 10-50 arasını Türkiye içinde şehirlere yolluyo

gönderildi

bizim okul sene sonunda ilk 10a giren kişileri yurtdışına yolluyo 10-50 arasını Türkiye içinde şehirlere yolluyo

Nereye?
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...