Melih 18 Eylül, 2013 gönderildi 18 Eylül, 2013 gönderildi ben çok duydum bu sene özellikle sitede babasının arabasını alıp içine 6 8 kişi binen salak erkeklerden
Mustafa 18 Eylül, 2013 gönderildi 18 Eylül, 2013 gönderildi @Melih @Soner sitede miley ciler yok değil mi basımıza üşümesinler
Guest Soner 18 Eylül, 2013 gönderildi 18 Eylül, 2013 gönderildi bi volkan var zaten forumda onu seven o da bişey yapmaz
Melih 18 Eylül, 2013 gönderildi 18 Eylül, 2013 gönderildi geçen yıl blackberry kullanırken paketimde ne güzel sınırsız internet vardı blackberrylere özel şimdi s3 için en fazla 4 gb veriolar onuda hep aşıyorum ama tabi yazlıkta olduğum için aşıyorum
Volkan 18 Eylül, 2013 gönderildi 18 Eylül, 2013 gönderildi hoş buldum gittim sınıf değişimi oldu dedim ya hem 9-G de gözüküyorum hemde 9-A da benim en yakın arkadaşımda aynı şekildeydi müdürle konuştuk işte düzeltti o ara İngilizce dersine geç kaldık sonra spor salonunu gezdik voleybol maçı yaptık coğrafya dersinde kitapları dağıttılar sonra biyoloji dersinde konu falan anlattı tarih dersinde tarih öğretmeni kendini tanıttı o kadar işte
Pinlenen İletiler