Melih 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Bencede hemen oylamaya gecelim cok heyecanliyim bu yarisma
Uğur 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Canim sen buna Turkcevizyon demissin ama bu Turkce Olimpiyatlari olmus.
Züreyfa 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Yakında ülkeler Eurovision'u bırakıp Türkçevizyon'a akın ederlerse şaşırmayın geçen sene Oscar'lardan fazla izlenmiş sanırım.
Uğur 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Yakında ülkeler Eurovision'u bırakıp Türkçevizyon'a akın ederlerse şaşırmayın geçen sene Oscar'lardan fazla izlenmiş sanırım. Bu halkin "Turkcevizyon Zamani"na ihtiyaci var, hemen calismalara baslayalim.
Uğur 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Ugur gecen yarismadaki solistin kimdi Ray Quinn http://www3.pictures.gi.zimbio.com/British+Soap+Awards+29UF236t_bcl.jpg[/img]
Züreyfa 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi norvec fransanin sarkisini kiskanmis yorum yapamiyor Ülkelerin yarısını falan dinledim henüz sadece. Geri kalanları bu gece ya da yarın dinlerim @Fabien
Uğur 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi norvec fransanin sarkisini kiskanmis yorum yapamiyor Ülkelerin yarısını falan dinledim henüz sadece. Geri kalanları bu gece ya da yarın dinlerim @Fabien Internal selection konumu kirletenlere taviz vermedigin icin cok tesekkurler.
Chatigo 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi yaa artik sana saka yapmayayim mi? takildigim dogru durust bi sen vardin nerede o eski semih?? norvec fransanin sarkisini kiskanmis yorum yapamiyor Ülkelerin yarısını falan dinledim henüz sadece. Geri kalanları bu gece ya da yarın dinlerim @Fabien Internal selection konumu kirletenlere taviz vermedigin icin cok tesekkurler. populeritesi artiyo bi kere haspam
Züreyfa 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi yaa artik sana saka yapmayayim mi? takildigim dogru durust bi sen vardin nerede o eski semih?? Artık devir değişti, e tabi Semih de değişti. (Bi de TŞY değişicekti, ama değişmedi. Ne oldu o cidden?)
Züreyfa 14 Eylül, 2013 gönderildi 14 Eylül, 2013 gönderildi Ama ben kazanmak için birbirimizi parçalayacağımız TŞY'yi merak ediyodum.
Pinlenen İletiler