Guest Soner 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi keşke aday gösterilmeseydi onlar. bu arada sadece norveç'in sözlerinin konuya eklenmesi kötü duruyor.
Chatigo 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi çeviri sayfaları koymak işe yaramaz mı? ben öyle olur sanıyordum :-)
Chatigo 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi http://lyricstranslate.com/tr/t039es-beau-youre-handsome.html buyrunuz @Yiğit :-)))
Guest Soner 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi türkiye andorra maçının hakemi lüksemburg'lu D:
Volkan 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi şöyle bir şey var benim yollamadığım ama o ülkeyi yönettiğim bir aday var ona ben oy verebiliyorum değil mi sonra geçen sefer ki gibi geçersiz sayılmasın oylarım
Chatigo 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi ingilizce sözlerini bulamamış yiğit bu arada çeviriden kastım türkçe'ydi bütün şarkılar için
Paul 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi http://lyricstranslate.com/tr/t039es-beau-youre-handsome.html
Guest Soner 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi şöyle bir şey var benim yollamadığım ama o ülkeyi yönettiğim bir aday var ona ben oy verebiliyorum değil mi sonra geçen sefer ki gibi geçersiz sayılmasın oylarım sen yarıştırmadıysan oluyor sanırım
Paul 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi Oha Çağatay benden önce bulmuş bile Şarkıyı açıp tekrar dinlicem özledim
Guest Soner 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi keşke bunları konuya ekleseydik önceden yiğit'e zahmet veriyoruz
Volkan 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi şöyle bir şey var benim yollamadığım ama o ülkeyi yönettiğim bir aday var ona ben oy verebiliyorum değil mi sonra geçen sefer ki gibi geçersiz sayılmasın oylarım @Yiğit
Chatigo 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi Oha Çağatay benden önce bulmuş bile Şarkıyı açıp tekrar dinlicem özledim aynen ya ben de tekrar dinledim ama ben zaten hep dinliyorum bıkmadım bu arada yiğit gerçekten kusura bakma sana zahmet veriyoruz sonerin dediği gibi
Paul 6 Eylül, 2013 gönderildi 6 Eylül, 2013 gönderildi Kategori 4 ülkeyse 1'i kendi ülkesi diğeri eskiden yarıştığı ülkedeki şarkı kalan 2 şarkıyı mı oylamak zorunda kalıyor yani? Aynen Yiğit'e cidden bravo Grammy benim bile dinlemekten günümü yedi bir de hazırlanmasını düşünemiyorum.
Pinlenen İletiler